REPER OPET LUDUJE

Kanye potpuno izvan kontrole: Od Kim traži da djecu nakon škole šalju u njegovu privatnu akademiju

West je bio u braku s Kardashian od 2014. do 2022. s kojom dijeli četvero djece; North (9), Sainta (6), Chicago (4) i Psalma (3)

Kanye West

 Abaca/Abaca Press/Profimedia/Abaca/Abaca Press/Profimedia

Američki reper Kanye West (45) jasno je dao do znanja da nije spreman na kompromise kada se radi o obrazovanju njegovo četvero djece.

- Sve što rade je uzmu djecu slavnih osoba i stave ih u istu školu, rekao je reper tijekom nedavnog intervjua o školi svoje djece tvrdeći da ih administracija pokušava ‘indoktrinirati’.

- Trenutno smo došli do kompromisa, ali ja nisam gotov jer ja ne radim kompromise, naglasio je dodajući kako su se on i bivša supruga ipak uspjeli dogovoriti da djeca dođu u njegovu školu nakon svoje.

Međutim, tvrdi da je njegov najmlađi sin Psalm već ‘pod utjecajem’ jer ga je jednom upitao zašto mora ići na njegove zborove u školi kada u tu školu niti ne ide.

- Sjedio sam tamo s njim, a on mi je rekao: ‘Zašto moram pjevati? Ja čak i ne idem u tvoju školu‘, rekao je reper istaknuvši da se ne osjeća kao da ima utjecaja na razvoj svoje djece.

- Zamislite da otac ne zna što njegova djeca gledaju, što jedu ili s kim se druže, dodao je.

Otkada je njegova bivša supruga i slavna reality zvijezda Kim Kardashian (41) podnijela zahtjev za razvod, njih dvoje se svađaju oko odgoja svoje djece.

image

Kim Kardashian i Kanye West

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Trenutno idu u privatnu školu Sierra Canyon, a zatim pohađaju izvannastavne aktivnosti u reperovoj školi Donda.

Prošloga mjeseca West je na društvenim mrežama podijelio svoje poruke s neidentificiranom osobom, za koju se čini da je bila upravo Kardashian.

- Moramo razgovarati osobno, nemaš pravo glasa o tome gdje će djeca ići u školu. Zašto bi imala? Jer si napola bjelkinja?, glasi jedna njegova poruka.

Međutim, samo nekoliko sati kasnije, West je izjavio kako suroditeljstvo ide dobro nakon što je predložio ideju da njegova djeca mogu provesti tri dana u školi Sierra Canyon, a druga dva dana u školi Donda.

Inače, West je bio u braku s Kardashian od 2014. do 2022. s kojom dijeli četvero djece; North (9), Sainta (6), Chicago (4) i Psalma (3).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:17