ONA SRETNA S DRUGIM

Kanye se pokajao: ‘Učinio sam neke greške, Bog će mi pomoći da se vratim kući svojoj Kim‘

‘Ja sam svećenik svog doma‘ - naglasio je slavni reper koji je uvjeren da će se pomiriti s bivšom suprugom

Kanye West

 Jonathan Brady/Pa Images/Profimedia

Reper Kanye Ye West rekao je da će Bog ponovno spojiti njega i njegovu bivšu suprugu Kim Kardashian te je priznao da je 'napravio greške' u njihovu braku.

44-godišnji glazbenik uvjeren je da će mu Kim oprostiti. "Bog želi vidjeti da se možemo iskupiti za svoje pogreške u svim tim vezama. Napravili smo pogreške. Ja sam napravio pogreške. Javno sam radio neke stvari koje nisu bile prihvatljive za jednog supruga, ali upravo danas, iz bilo kojeg razloga - nisam znao da ću stati ispred ovog mikrofona - ovdje sam s ciljem da se to promijeni", rekao je.

Zanimljivo je da je Kanye priznao da je radio greške tek sada kada je Kim Kardashian javno potvrdila novu ljubav s komičarem Peteom Davidsonom.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Osvrnuo se i na snimanje reality showa slavne obitelji Kardashian: "Ne dopuštam E!-u da piše priču moje obitelji. Ne dopuštam Huluu da napiše priču o mojoj obitelji... Ja sam svećenik svog doma", izjavio je reper.

West, koji je u braku s Kim dobio četvero djece, rekao je da mu roditeljstvo ostaje najvažniji životni prioritet. "Moram biti uz svoju djecu što je više moguće. Kad izađem iz kuće, moja je kuća odmah do njihove. Činim sve da budem uvijek prisutan u njihovim životima. Pokušavam to izraziti na najrazumniji i najmirniji mogući način, ali moram se vratiti kući", rekao je West, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:18