ONLINE ZLOSTAVLJANJE

Kanye šokirao lažnom osmrtnicom Petea Davidsona: Komičar zbog njegovih ispada potražio psihološku pomoć

U ožujku je Kanye objavio spot za svoju pjesmu ‘Eazy‘, u kojem je bio nasilan prema glinenom liku koji podsjeća na Petea

Kanye West i Pete Davidson

 Profimedia

Pete Davidson posjećivao je terapeuta kako bi prebrodio traumu koju mu je zadao reper Kanye West višemjesečnim online uznemiravanjem zbog njegove veze s Kanyeovom bivšom suprugom, reality zvijezdom Kim Kardashian, što je uključivalo i ‘slavljeničku‘ objavu nakon što se par razišao, piše Daily Mail.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Doug Peters/Pa Images/Profimedia

Vijest o mentalnom stanju 28-godišnjeg komičara isplivala je u javnost kada je izvor za Daily Mail rekao da je Kim Kardashian pronašla Westovu objavu na Instagramu u ponedjeljak, a koja je uključivala sliku lažne naslovnice New York Timesa s naslovom "28-godišnji Skete Davidson mrtav", te "ostala užasnuta".

image

Lažna naslovnica/osmrtnica New York Timesa iz obrisane Kanyeove objave

Screenshot Instagram

Naime, 41-godišnja Kim "energično je branila Petea" i tvrdila da "neće podnijeti takvo ponašanje" njezina bivšeg supruga, repera Westa, rekao je izvor za Daily Mail o objavi, koju je West kasnije uklonio. Davidson, bivša zvijezda ‘Saturday Night Livea‘, Kanyeovu "pozornost i negativnost" smatrao je "okidačem" za mentalne poteškoće te je od travnja često pohađao terapije za očuvanje mentalnog zdravlja.

image

Kanye West

Saul Loeb/Afp

Unatoč situaciji, Pete navodno "ne žali" zbog svoje devetomjesečne veze s Kim. Navodno nimalo ne žali što je izlazio s njom i želi obznaniti da ga je ona "podržavala" tijekom njihove veze.

Izvor blizak Davidsonu tvrdi da se sada "samo želi usredotočiti na svoju karijeru".

Kanyeov post, odnosno, lažna naslovnica New York Timesa, uključivao je i stih koji je glasio: ‘Kid Cudi je namjeravao nastupati na sprovodu, ali se boji bacača boca". Ta se rečenica odnosila na incident tijekom kojeg su posjetitelji Cudijeva koncerta na festivalu Rolling Loud Miami u srpnju gađali repera bocama vode.

Predstavnici bivšeg para poslali su prijavu Instagramu zbog kobne Westove objave, rekao je izvor za People, napominjući da su se "Peteov tim i tim Kim Kardashian više puta obraćali Instagramu s ciljem da platformu učine sigurnijom".

Pete je pak, zbog učestalih napada Kanyea Westa, bio odsutan s društvenih medija.

Podsjetimo, u ožujku je Kanye objavio animirani spot napravljen od gline za svoju pjesmu ‘Eazy‘, u kojem je bio nasilan prema glinenom liku koji podsjeća na Petea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:59