KRAJ JEDNE ERE

Kanye West i Kim Kardashian priveli razvod kraju: Objavljen i sočan iznos alimentacije

Popularna Kim podnijela je zahtjev za razvod u veljači 2021. nakon sedam godina braka

Kanye West i Kim Kardashian

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/

Kim Kardashian i Kanye West ovog su ponedjeljka priveli svoj razvod kraju, potvrđuje Page Six. Prema sudskim dokumentima koje je dobavio Page Six, popularna reality zvijezda Kim i kontroverzni reper imat će zajedničko skrbništvo s "jednakim pristupom" nad svoje četvero djece: 9-godišnjom North, 6-godišnjim Saintom, 4-godišnjom Chicago i 3-godišnjim Psalmom.

image

Kim Kardashian i Kanye West

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Međutim, izvori bliski Kim rekli su za TMZ da će upravo ona i dalje biti s djecom 80 posto vremena, kao što je i West ranije priznao. U nagodbi se također navodi da će reper morati svojoj bivšoj supruzi plaćati 200 tisuća dolara mjesečno za alimentaciju. Nadalje, on je također odgovoran za 50 posto troškova vezanih uz obrazovanje djece, poput školarine i troškova osiguranja.

image

Kanye West i Kim Kardashian

-/Mondadori/Profimedia/-/Mondadori/Profimedia

Prema nagodbi, ako se Kardashian i West ikada posvađaju u vezi bilo kojeg od svoje četvero djece, dužni su prisustvovati medijaciji, odnosno, mirenju. Međutim, ako jedna od strana ne sudjeluje u medijaciji, ona stranka koja sudjeluje postaje donositelj odluke. Osim toga, imovina slavnog bivšeg para jpodijeljena je u skladu s predbračnim ugovorom, a oboje su se odrekli bračnog uzdržavanja. Predstavnik Kim Kardashian nije odgovorio na zahtjev Page Sixa za komentiranje najnovijih informacija o njezinoj brakorazvodnoj parnici.

Podsjetimo, 42-godišnja Kim podnijela je zahtjev za razvod u veljači 2021. nakon sedam godina braka. Nakon nekoliko mjeseci Westovih neuspješnih javnih pokušaja da ponovno pridobije svoju bivšu suprugu, sudac je proglasio Kim službeno samom u ožujku 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:41