UZEO JOJ MOBITEL

Kanye West napao reporterku zbog pitanja o njegovoj supruzi: ‘Jesi li poludjela? To pitaš mene, odraslog superheroja?!‘

Reper je navodno zabranio Censori korištenje društvenih mreža kako bi izbjegla negativne komentare

Kanye West i napadnuta reporterka

 Spot/Gome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot/gome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U posljednjoj snimci koja kruži internetom, kontroverzni reper Kanye West je fotoreporterki oteo telefon iz ruke nakon što ga je pitala ima li njegova supruga Bianca Censori imalo "slobodne volje".

Incident, koji je objavio tabloid TMZ, dogodio se prije ceremonije uvrštavanja imena i zvijezde Charlieja Wilsona na holivudsku "Stazu slavnih" u ponedjeljak. Na videu se može vidjeti kako žena, koja radi kao paparazzo, prilazi Westu s leđa, pita ga ima li "Bianca imalo slobodne volje, jer se priča da je on kontrolira". Međutim, prije nego što je uspjela dovršiti rečenicu, reper se okrenuo prema njoj i oteo joj telefon iz ruku.

Unatoč tome što je ekran postao crn jer ga je Kanye prekrio šakom, na snimci se jasno čuje kako joj govori: “Nemoj mi se nabacivati ​​s tim glupim sr*****, ja sam ipak osoba. Jesi li poludjela?"

- Ja sam legenda, ovdje sam da podržim Charlieja Wilsona, a vi me dolazite pitati neke glupe stvari o mojoj ženi - nastavio je, ističući da mu je to "supruga".

image

Kanye West i napadnuta reporterka

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nadalje, 49-godišnji reper nastavio je grditi fotoreporterku pitajući je ima li ona "slobodne volje" i "radi li za vraga". Dok ga je ona molila da joj vrati mobitel, moglo se čuti kako nekoliko ljudi pokušava smiriti situaciju, no bezuspješno.

- Pitali ste me ima li moja žena slobodnu volju. Je li to bilo glupo pitanje, bez imalo poštovanja, postavlja li se takvo pitanje odraslom superheroju? - nastavio je West, koji je nosio crnu masku preko cijelog lica.

- Je li to bilo pogrešno ili ispravno? Odgovori na pitanje, ako bih ja trebao odgovoriti na tvoja pitanja, ti onda odgovori na moja pitanja - prkosio je paparazzima. Prije nego što je odustao od komunikacije, West je novinarki ponudio posao, a čak je rekao da će joj "isplatiti dvostruku plaću".

image

Kanye West i napadnuta reporterka

Spot/Gome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot/gome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako je ranije izvijestio Page Six, reper je navodno zabranio Censori korištenje društvenih mreža kako bi izbjegla negativne komentare o sebi. Međutim, njoj bliski prijatelji smatraju da je to samo još jedan potez u nizu kojim Kanye nastoji "izolirati" svoju suprugu od svih.

- Bianca je oduvijek imala društvene mreže i bila je aktivna na njima, sve dok se nije udala za Kanyea - rekao je izvor.

image

Kanye i Bianca u Dubaiju

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Uvjerio ju je da, s obzirom na to da je sada zvijezda, mora ostati misteriozna, no to je jezivo onima koji je poznaju jer sve to djeluje kao još jedan oblik njegove kontrole - nastavio je spomenuti izvor.

Inače, izvor tvrdi da manekenku ne treba štititi od društvenih mreža, već od Westa. koji nastavlja dijeliti njezine eksplicitne fotografije na svom Instagram profilu. Isto tako, Kanye navodno kontrolira što će ona odijenuti i kamo će ići.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 13:58