SLAVNI REPER

Kanye West našao se u novim problemima: Dužan je preko 400 tisuća dolara - za odjeću!

Služba za iznajmljivanje odjeće tvrdi da im Kanye već godinama duguje platiti naknade za nevraćene predmete

Kanye West fotografiran kako čeka Uber prije nekoliko dana

 Spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kanye West je unajmio hrpu odjeće od poznate modne službe za iznajmljivanje, ali nije vratio više od desetak predmeta i sada, prema novoj tužbi, mora platiti šesteroznamenkasti iznos.

David Casavant Archive tuži poznatog repera Yea za više od 400.000 dolara, a ta služba za iznajmljivanje odjeće tvrdi da im Kanye već godinama duguje naknadu za nevraćene predmete.

image

Jedan od odjevnih predmeta koje mora vratiti

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prema tužbi, koju je vidio TMZ, Kanye je prestao plaćati najamninu još 2020. godine i to za 13 "rijetkih, cijenjenih komada" koje nikada nije vratio u David Casavant Archive, službu koju često koriste i ostali slavni klijenti, uključujući Kim Kardashian, Lady Gaga, Tom Brady, Pharrell, 21 Savage i Solange. Razlika između njih i Kanyea je ta što su oni, među ostalim, platili za odjevne predmete koje su iznajmljivali.

image

Jedan od predmeta je i ova traper jakna iz spota "FourFive Seconds"

Screenshot YouTube

Iz David Casavant Archivea kažu da surađuju s Kanyeom od 2014. godine, ali ovo je prvi problem s njim. Tvrde da je unajmio 49 odjevnih komada u veljači i ožujku 2020. godine i vratio njih 36, no krajem listopada 2020. godine, Ye je prestao plaćati tjedne naknade za preostalih 13 komada.

Kanye navodno kod sebe ima i više ne plaća za dizajnerske artikle Helmuta Langa, Rafa Simonsa i Ann Demeulemeester, uključujući majice s kapuljačom, pelerine, kargo hlače i parku od 50 tisuća dolara.

image

Jedan od odjevnih predmeta koje mora vratiti

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

David Casavant Archive tvrdi da Yeezy duguje više od 221 tisuću dolara neplaćenih naknada za najam i da bi trebao izdvojiti dodatnih 195 tisuća dolara za 13 preostalih predmeta. Poznati reper, ni njegovi predstavnici, još se nisu oglasili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:30