NAPORAN YE

Kanye West ne može prestati pljuvati po Peteu Davidsonu: Najnoviji razlog stvarno je bizaran

Reper koji je mjesecima napadao par i izazivao zgražanje i dalje uporno piše i briše uvrede na račun bivšeg dečka svoje bivše supruge

Kanye West

 Storms Media Group/Alamy/Alamy/Profimedia

Kanye West (45), odnedavno službeno Ye West, je poput onih klinaca koji ne mogu izdržati a da ne čeprkaju po ranicama zarađenim na igralištu, pa se one stalno otvaraju i roditelji se čude kako im dugo treba da zarastu. Reper nije dijete, ali je djetinjast do boli i ne može odoljeti čeprkanju.

Sada je ponovno verbalno napao bivšeg dečka svoje bivše supruge Kim Kardashian (41), komičara Petea Davidsona (28). Iako je Kim jasno rekla da je spremna za novu vezu i to sa starijim muškarcima, iako Davidson pristojno šuti i, kako tvrde mnogi njegovi prijatelji, u tišini liječi rane od prekida koji ga je jako pogodio. Kanye jednostavno ne može prestati čeprkati po temi "Skete", kako je sam nazvao Davidsona.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Splashnews.com/Splash/Profimedia

Poplavu najnovijih objava na Instagramu u međuvremenu je obrisao, no ne prije nego su ih američki mediji uspjeli pohvatati.

- Pitajte Petea kako su one tetovaže moje djece u odjelu za traume - napisao je West koji ima četvero djece s Kim Kardashian

Ova objava odnosi se na tetovažu posvećenu Kim i njezinoj djeci. U svibnju je netko oštrook među brojnim crtežima na njegovu tijelu primijetio da komičar ima novu tetovažu, slova "KNSCP ". Pratitelji komičara i njegove djevojke i mediji odmah su je dešifrirali kao prva slova imena Kim te djece North (9) Sainta (6), Chicago (4) i Psalma (3), dakle redom, po starosti.

Čim je u kolovozu otkriveno da su Davidson i Kardashian prekinuli, Kanye je na Instagramu počeo redati posprdne objave na račun komičara - objavio je lažnu naslovnicu The New York Timesa s naslovom "Skete Davidson umro u dobi od 28 godina".

image

Lažna naslovnica NYT

Njegovi napadi na Kimina novog dečka počeli su čim je otkriveno da je ovaj neočekivani par zajedno. Početkom ožujka, West je objavio svoj video "Eazy" u kojem je lik nalik na Davidsona otet i živ zakopan. Uz to je neprekidno izjavljivao kako se želi pomiriti s Kim.

Zasuli su ga kritikama, a pravi rat nastao je između voditelja popularnog The Daily Showa, Trevora Noaha i glazbenika kojeg je Noah optužio za "zlostavljanje" bivše supruge.

- Možda ne osjećate sažaljenje prema Kim jer je bogata i slavna - rekao je Noah - No, ono što ona prolazi je zastrašujuće gledati. I baca svjetlo na ono što mnoge žene prolaze kada žele otići (...iz loše veze). Ono što vidimo je da jedna od najmoćnijih i najbogatijih žena na svijetu ne može natjerati bivšeg da joj prestane slati poruke, da je prestane proganjati i maltretirati.

West je na to reagirao vrijeđajući Noaha (kojem je majka crnkinja, a otac bijelac) na rasnoj osnovi što je dovelo do 24-satne zabrane na Instagramu za njega. Tada je potpuno očistio svoj profil.

image

Kim Kardashian i Kanye West s djecom

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prije toga, u veljači, West je objavio screenshotove poruka koje mu je Kim slala i u kojima ga upozorava da svojim objavama stvara "opasno i zastrašujuće okruženje" za Davidsona.

- Netko će povrijediti Petea, a to će biti tvoja krivica - napisala mu je.

Uz to, West je napisao: "Na zahtjev moje supruge molim da nitko nešto fizički ne napadne Sketea. To ću riješiti sam."

Također se ispričao i rekao kako shvaća da se njegove objave mogu smatrati "zlostavljanjem" televizijske zvijezde.

- Radim na svojoj komunikacijskim vještinama. Mogu puno naučiti od tima kreativnih profesionalaca, organizatora, mobilizatora i vođa zajednica. Hvala svima koji me podržavaju - napisao je i dodao - Znam da je dijeljenje screenshotova bilo glupo i ispalo je da zlostavljam Kim. Prihvaćam odgovornost. Još uvijek učim. Nemam sve odgovore. Biti dobar vođa znači i znati slušati.

Najnoviji ispad valjda će opet opravdati "učenjem u hodu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 09:20