SLAVNI REPER

Kanye West otkazao nastup na Coachelli: ‘Išao je na liječenje, želi ozdraviti‘

Nakon otkazivanja, Kanye je primijećen na ulicama Beverly Hillsa s nekoliko članova svog tima

Kanye West

 Jean-baptiste Lacroix/AFP

Glazebnik Kanye West viđen je prvi put nakon što je odustao od sudjelovanja na Festivalu glazbe i umjetnosti u dolini Coachelle.

Tamo je trebao biti vodeća zvijezda tijekom oba vikenda glazbenog događaja, koji se održava od 15. do 24. travnja, objavio je The Times. Kako sada stvari stoje, organizatori festivala imaju samo dva tjedna da pronađu novog headlinera, s obzirom na to da je West trebao nastupiti 17. i 24. travnja. Reperu se trebao pridružiti i Travis Scott, no ni on neće nastupiti, piše TMZ.

Kanye je i ranije prijetio da neće nastupiti na festivalu Coachella, na kojemu je ove godine headliner i mlada američka pjevačica Billie Eilish. Poručio je da će izuzetak napraviti samo ako se Eilish ispriča Travisu Scottu jer je, navodno, na jednom svom koncertu aludirala na kobni događaj sa Scottova 'Astroworld' festivala, a tada je publici poručila kako čeka 'da ljudi budu ok' prije nego što nastavi pjevati. Nakon toga je Kanye na Instagramu napisao kako smatra da je tom izjavom aludirala na ponašanje Travisa na koncertu 'Astroworld' u Houstonu na kojemu je u studenome u naguravanju poginulo deset ljudi, oko 300 ih je potražilo liječničku pomoć, a Travis nije prekinuo koncert.

Naime, reper se posljednjih tjedana držao tiho otkako se upustio u eksplozivnu raspravu na društvenim mrežama koju je potaknuo razvod od bivše supruge Kim Kardashian, ali i njezina veza s novim dečkom Peteom Davidsonom.

Samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da više neće biti glavni na glazbenom festivalu, Kanye je primijećen na Beverly Hillsu s nekoliko članova svog tima.

Ležerno odjeven u majicu s kapuljačom, traperice i svoje omiljene wellington čizme, izgledao je opušteno dok je gledao u svoj mobitel i čavrljao sa suradnicima, prije nego što je ušao u automobil koji ga je čekao.

Ono što je zanimljivo, nedavni medijski natpisi sugerirali su da je Kanye napuštao grad kako bi otišao na liječenje nakon svojih ispada na društvenim mrežama. Međutim, čini se da to jednostavno nije istina. Page Six je citirao neimenovane izvore, napisavši da je West svojoj bivšoj supruzi Kim Kardashian poručio 'da će potražiti pomoć' nakon što je na društvenim mrežama tjednima verbalno napadao nju i njezina novog partnera Petea Davidsona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:08