U NOVOJ PJESMI

Kanye West ponovno prozvao Taylor Swift: ‘Maltretira je od njezine 19. godine. Kada će više prestati?‘

Uzimajući u obzir njegovu dobro dokumentiranu povijest maltretiranja pjevačice, tisuće obožavatelja se oglasilo na X-u

Kanye West

 The Image Direct/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Image Direct/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kanye West na udaru je kritika zbog ubacivanja imena Taylor Swift u njegovoj novoj pjesmi, "Carnival", koja se nalazi na njegovom nedavno objavljenom albumu, "Vultures", prenosi Daily Mail. Naravno da na ovo nisu mogli šutjeti obožavatelji popularne pjevačice pa su optužili repera da je zapeo u prošlosti te da je "opsjednut" pjevačicom.

image

Taylor Swift

Valerie Macon/Afp

"I made six Taylor Swift (Ha), Since I had the Rollie on the wrist (Ha), I‘m the new Jesus, bitch (Ha), I turn water to crist (Ha)", stihovi su gdje je spomenuo obožavanu pjevačicu. Uzimajući u obzir njegovu dobro dokumentiranu povijest maltretiranja pjevačice, tisuće obožavatelja počelo je intervenirati na X-u.

"Kanye maltretira Taylor od njezine 19. godine. Kada će prestati?", "Nije li Kanye umoran od toga da bude problematičan? Muka mi je od njega iskreno", "Znate da Kanye West očajnički želi da se o njemu priča i ponovno postane slavan kad niotkuda ponovno stavi našu dragocijenu Taylor Swift u svoje tekstove. Zna da privlači pozornost samo kad spomene Taylor ili svoju bivšu Kim Kardashian. To je tužno Kanye, iskreno", komentirali su obožavatelji.

image

Taylor Swift

Angela Weiss/Afp

Prethodno je reper spomenuo pjevačicu u svojoj pjesmi "Famous" iz 2016. "For all my South Side n****s that know me best/ I feel like me and Taylor might still have sex/ Why? I made that b***h famous", stihovi su od prije osam godina. Tada je pjevačica dala do znanja da se uvrijedila na stihove njegove pjesme. Problematičan je bio i video jer je pored njega, uz niz drugih slavnih osoba, prikazivao golu Swift kako leži u krevetu pored njega.

Iako je Kanye nazvao Swift da je pita za dopuštenje korištenja njezina imena, ona nije odobrila korištenje njezina imena u ovom kontekstu. Tada je telefonski razgovor izmontirala Kim Kardashian i podijelila, a Swift je zbog tih laži, kazala je, jako patila.

image

Kim Kardashian Kanye West

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Ipak, prva svađa između Kim i Knyea sa Swift krenula je 2009. godine kada je pjevačica preuzimala nagradu na dodjeli "MTV Video Musiac Awards" za najbolji ženski video. Dok je pjevačica držala govor, Kanye je skočio na pozornicu i rekao da je sretan zbog nje, ali da je Beyonce imala najbolji video svih vremena.

U pokušaju da ublaži napetost, Beyonce je kasnije pozvala Swift na pozornicu kada je osvojila Video godine za "Single Ladies (Put a Ring on It)" i omogućila mladoj pjevačici da se na trenutak nađe u središtu pozornosti. Nelagodna se situacija dogodila i na dodjeli "VMA" 2015. godine, a zatim je krenulo prozivanje u pjesmama koje, očito, traje do danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:40