KONTROVERZNI PAR

Kanyeova supruga zaustavila sve u Firenci: Reperu je pozirala u uskom trikou iz kojeg je sve ispadalo

U stankama tijekom fotografiranja, West je namještao usku odjeću svoje supruge i arhitektice Yeezyja

Bianca i Kanye u Firenci

 Screenshot/twitter/

Kanye West i Bianca Censori nastavljaju svoje europsko putovanje i opet izazivaju kontroverze. Naime, par koji puni naslovnice portala diljem svijeta je bio u shoppingu na poznatoj turističkoj destinaciji Via dei Calzaiuoli u Firenci u četvrtak poslijepodne, piše TMZ.

Popularni Kanye je nasred ulice pune turista odlučio preuzeti ulogu fotografa i fotografirati svoju "novu suprugu". Okružena znatiželjnim mnoštvom turista, Censori je pozirala te pokazala svoju senzacionalnu figuru u uskom trikou iz kojeg su joj ispadale grudi, sjajnim najlonkama i šiljastim malim potpeticama. Kontroverzni Ye je bio ogrnut kapuljačom koju često nosi u posljednje vrijeme te je neustrašivo skakutao u gomili.

U stankama između fotografiranja, West je namještao usku odjeću svoje supruge i dizajnerice kako bi uhvatio najbolji mogući kadar na svom iPhoneu.

Dva tjedna ranije, Kanye je viđen gole stražnjice na brodiću u Veneciji, dok je Bianca klečala ispred njega.

Dodatno, optuženi su i da su prakticirali oralni seks u javnosti s obzirom na to da je atraktivna Censori viđena kako se nalaktila na njegova koljena, a on je joj je rukama držao glavu.

image

Kanye West i Bianca Censori u Veneciji

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Kanye West i Bianca Censori u Veneciji

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Isto tako, brojni su komentatori na internetu uvjereni da West "upravlja" izgledom 28-godišnje Biance te ga kritiziraju da od nje želi stvoriti "drugu verziju Kim Kardashian", reperove bivše supruge. Dodatno, Biancini prijatelji tvrde da nisu u mogućnosti kontaktirati kontroverznu zaposlenicu Yeezyja oko koje je glazbenik navodno "stavio blokade".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. ožujak 2024 08:58