NEKO DAVNO LJETO

KAO MALA JE GRIZLA NOKTE, A DANAS JE JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA Katie Holmes objavila fotografiju iz djetinjstva, izgleda baš kao svoja kći danas

 Instagram

Prije nego što je počela uživati u luksuznim blagodatima Hollywooda, uživala je u vožnji brodom u rodnom Toledu u Ohiju.

Danas jedna od najplaćenijih holivudskih glumica, Katie Holmes, s obožavateljima je na Instagramu podijelila fotografiju iz djetinjstva. ‘Ljeto. Ja sa četiri godine’, napisala je uz nju.

Kad se bolje zagledamo curica na slici i odrasla Katie imaju mnogo toga zajedničkog, a i nevjerojatno je koliko njezina kći Suri podsjeća na mamu kad je bila mala.

#tbt summer days Me at age 4

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Sa Surinim tatom, slavnim glumcem Tomom Cruiseom, bila je u braku od 2006. do 2012. Odonda nije bila u vezi, barem ne javnoj, a mediji nagađaju da je scijentološka crkva utjecala na Cruisea koji je onda u predbračni ugovor stavio i odredbu prema kojoj Holmes nema pravo ostvariti javnu vezu najmanje pet godina nakon razvoda.

Unatoč tome, već se mjesecima šuška da je u vezi s glumcem Jamiejem Foxxom, no ni jedan ni drugi se o tome nisu oglasili.

Katie inače na Instagramu dijeli razne detalje iz svog života, uglavnom privatne fotografije i misli.

Happy January

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Merry Christmas Eve !!!!!!!!

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Mom purse :)

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:33