DUŠKO TOŠIĆ

Karleušin muž progovorio o neugodnim porukama koje je slao Severini: ‘Ma prijatelji su me nagovorili...‘

Rekao je da je kontaktirao Severinu kako bi mu pjevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 Instagram/

Nakon što je srpska pjevačica Jelena Karleuša napala Severinu zbog Srebrenice, odnosno intervjua koji datira još iz 2022., a u kojem splitska pjevačica navodi kako je riječ o genocidu i da bi Srbija trebala platiti odštetu, te javno objavila njihovu prepisku iz inboksa, oglasio se i Karleušin suprug Duško Tošić.

Čini se da sportaš želi staviti na kraj svim tračevima koji su u posljednje vrijeme zaživjeli, pa je u izjavi za srpski Kurir rekao da je kontaktirao Severinu kako bi mu pjevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Navodno su mu, kako sam tvrdi, bliski prijatelji predložili da angažira upravo našu pjevačicu.

"Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosporu te sam htio organizirati proslavu povodom toga. Moji prijatelji iz WhatsApp grupe predložili su da nam pjeva Severina. Eto, to je bio razlog zašto sam je kontaktirao", rekao je Tošić za Kurir.

Bivši srpski profesionalni nogometaš također je po prvi put progovorio o razvodu od Karleuše.

"Pokušavamo preko odvjetnika dogovoriti sporazumni razvod braka. Na tu temu smo održali nekoliko sastanaka, koji sum nažalost, završili neuspješno. I dalje pokušavam izbjeći razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, osobito za našu djecu. Nadam se da ćemo u narednom periodu dogovoriti sporazumni razvod braka, što je u interesu svih", otkrio je sportaš za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2024 23:06