INTERES PUBLIKE

KARTE ZA CELINE DION IDU KAO LUDE Organizatori tvrde da su ih u prvih sat vremena prodali već 5000, cijene se kreću od 450 pa do gotovo 7000 kuna

 REUTERS

Globalna pop ikona nastupit će 5. lipnja 2020. u zagrebačkoj Areni u sklopu velike svjetske turneje 'Courage'.

Iako do koncerta Celine Dion u Zagrebu ima još osam mjeseci, već prvog dana redovne prodaje krenula je pomama za ulaznicama. Njen prvi nastup u Zagrebu izazvao je veliki interes pa je tako u prvom satu prodano više od 5000 ulaznica.

Cijena ulaznica kreće se od 450 do čak 6890 kuna, koliko iznosi cijena paketa The Diamond Vip Package. Taj najskuplji paket sadrži jednu ulaznicu u VIP parteru u prva dva reda, dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste, kolekciju poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena te prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu.

Pjevačica će na koncertu promovirati svoj dugoočekivani album pod nazivom “Courage” koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog 2019.

"Nestrpljenje raste, a interes publike prelazi sva naša očekivanja. Raduje nas ovako dobar odaziv publike, jer je to znak da je publika zaista dugo čekala nastup ove velike glazbene dive – smatram da ljudi uistinu traže i prepoznaju kvalitetan i izniman glazbeni događaj", poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe kao organizator zagrebačkog nastupa.

Celine Dion jedna je od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti u sustavu Eventim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:15