SVI ŽELE NA KONCERT

Karte za Dua Lipu u Puli su ekspresno rasprodane, ali odmah su osvanule u oglasnicima: Cijene su vrtoglave!

Eventim je na svojoj stranici karte pustio jutros, a ulaznice su se rasprodale u svega par minuta

Dua Lipa

 Dafydd Owen/Avalon/Profimedia/Dafydd Owen/avalon/profimedia

Karte za dugoočekivani koncert globalne pop zvijezde Due Lipe u pulskoj areni rasprodale su se u svega nekoliko minuta nakon što su službeno puštene u prodaju. Po dobrom starom pravilu, dio njih ubrzo je osvanuo na oglasnicima, i to po, naravno, paprenim cijenama.

Eventim je na svojoj stranici karte pustio jutros u 10:15 sati. Najjeftinije ulaznice bile su za stajanje na travi, po 80 eura, tribina je koštala 100, parter 110 eura, a premium sjedenje rasprodalo se po cijeni od 140 eura. Osim što se povremeno pojavljuju dvostruko skuplje Platinum ulaznice, sada su sve navedene rasprodane.

image

Ulaznice za koncert Dua Lipe

No, za najveće obožavatelje koji su ostali bez ulaznice, ima još nešto nade. Doduše, minimalno dvostruko skuplje nade. Na oglasnicima karte se prodaju po cijenama od 200 pa sve do 400 eura.

Pronašli smo ulaznice za Parter u iznosu od 300 EUR, ali i one koje se za stajaća mjesta na travi prodaju za vrtoglavih 400 eura. No po prethodnim iskustvima, uskoro bi mogle osvanuti u karte puno skuplje od ovih.

Dua Lipa u sklopu nove turneje promovira svoj nadolazeći, treći studijski album ‘Radical optimism‘, čiji se izlazak očekuje 3. svibnja. Informacija da zvijezda dolazi u Hrvatsku procurila je već u siječnju kada su mediji najavili da će Dua u Puli nastupati dva dana zaredom. Pjevačica je zasad najavila samo jedan nastup, 9. lipnja, i zasad se ne zna hoće li dodati još jedan datum u Puli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:20