BRITANKA U ZAGREBU

Kate Beckinsale u Modrićevom dresu bodrila Vatrene, na glavu stavila periku: ‘Čestitke Hrvatskoj!‘

Beckinsale je utakmica pratila u društvo kostimografkinje Gabrielle Morpeth, a na sebi je imala plavi hrvatski dres s brojem 10
 Kate Beckinsale/Instagram

Britanska glumica Kate Beckinsale, koja trenutno u Zagrebu snima film Canary Black, gledala je zajedno s ekipom filma utakmicu četvrtine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Brazila.

Beckinsale je susret pratila u tamnoplavom hrvatskom dresu s brojem 10, brojem koji nosi Luka Modrić, a na glavi je imala blond periku. Društvo joj je pravila kostimografkinja Gabriella Claire Morpeth koja je na sebi imala prepoznatljivi hrvatski dres s crveno-bijelim kvadratićima.

Prema svemu sudeći, snimka je nastala u trenutku kada je brazilski branič Marquinhos promašio penal i poslao Hrvatsku u polufinale Mundijala. Beckinsale i Morpeth nervozno su pratile izvođenje jedanaesteraca te skočile u zrak kada su Vatreni trijumfirali.

Glumica je potom objavila snimku slavlja filmske ekipe te slavlja hrvatskih navijača s Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

- Engleskinja sam i naravno da navijam za Englesku, međutim snimamo u Hrvatskoj s čudesnom hrvatskom ekipom pa se međusobno podržavamo i mislim da je to predivno. Čestitke Hrvatskoj, vaša Kate Beckinsalović - napisala je glumica u jednoj od Priča koje je objavila na Instagramu.

image
Kate Beckinsale/Instagram
image
Kate Beckinsale/Instagram

Glumica se zahvalila i Ožujskom pivu koje joj je poslalo dres Luke Modrića i gajbu piva na kojoj piše "Kate, jer ti si zakon!".

image
Kate Beckinsale/Instagram

Hrvatska će u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Argentine koja je nakon izvođenja jedanaesteraca porazila Nizozemsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:29