NAKON SKANDALA

KATE HUDSON PREKINULA SURADNJU SA ŽENOM KOJA SE ODREKLA POSVOJENOG DJETETA 'Odlično! Odbaci je kao što je ona odbacila svoje dijete'

 
 Profimedia

Glumica Kate Hudson obavijestila je zabrinute obožavatelje na Instagramu da njezina sportska tvrtka Fabletics više ne surađuje s influencericom i YouTubericom Mykom Stauffer.

Stauffer (32) i njezin suprug James (34) prošli su tjedan objavili video u kojem su otkrili kako njihov posvojeni sin Huxley više ne živi s njima te da su ga dali na posvajanje i da sada živi u drugoj obitelji.

Par je objavio kako je Huxley otišao živjeti u drugu obitelji koja će se bolje brinuti o njemu s obzirom na to da je dječaku dijagnosticiran autizam, s kojim se oni nisu znali nositi.

Ta njihova odluka šokirala je javnost i naišla na veliku osudu te su se Staufferi susreli sa žestokom kritikom.

Nakon toga, neki korisnici društvenih mreža odlučili su o tome obavijestiti sve tvrtke s kojima je Youtuberica surađivala i zatražiti da zbog takvog ponašanja raskinu suradnju s njome.

Jedna od tvrtki s kojom je Stauffer surađivala bila je i ona Kate Hudson.

Nakon što su neki korisnici društvenih mreža upitali glumicu surađuje li ona i dalje sa Stauffer, ona se odmah oglasila i obavijestila da je suradnja raskinuta te zahvalila pratiteljima na svjesnosti i pažnji.

"Odlična vijest. Odbaci Myku Stauffer kao što je ona odbacila autistično posvojeno dijete nakon što je godinama zarađivala novac na lažnoj slici idealne obitelji!", bio je samo jedan od komentara.

Također još nekoliko kompanija prekinulo je suradnju sa Stauffer, uključujući Playtex Baby, Chili's i Danimals.

Kate Hudson (katehudson / 30.04.2020): Morning My favorite kids clothing store @pinkchickenny has had to close all four stores during this time and I wanted help by sharing my love for them U can shop online for your boys and/or girls and she also makes the cutest mommy and me pieces that I have posted before! TODAY 20% of proceeds will go to @baby2baby A favorite organization of mine and the founder of Pink Chicken. (MORE IN STORIES),Image: 518586845, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no
Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:58