ŠTO JE S PRSTIMA?

Kate i William uputili blagdansku čestitku pa se osramotili: Svi se rugaju ovoj grešci!

Božićna čestitka je ubrzo obišla svijet, no ne na način kakav je kraljevska obitelj očekivala

Članovi kraljevske obitelji na misi u Westminsterskoj opatiji

 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Božićna čestitka Kate Middleton i princa Williama obišla je svijet, no ne na način kakav su oni priželjkivali, piše Page Six.

Navodno, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, oboje 41-godišnjaci, "posramljeni" su zbog greške u Photoshopu na obiteljskom portretu. Naime, na spomenutoj fotografiji njihovo najmlađe dijete, princ Louis, nema srednji prst.

Cijela je priča započela 9. prosinca, u zoru, kada je kraljevski par objavio svoju tradicionalnu fotografiju uz svoju djecu: princa Georgea (10), princezu Charlotte (8) i princa Louisa (5).

Osim problematične Louisove šake, crno-bijela snimka nasmijala je brojne korisnike društvenih mreža, a jedan se čak našalio da fotografija izgleda kao reklama za JCPenney, popularan lanac trgovina odjećom.

S druge strane, božićna čestitka kralja Charlesa III. i kraljice Camille nije izazvala toliku pomutnju. Objavili su svoju sliku, koja je bila uspomena na Charlesovu krunidbu u svibnju, samo nekoliko sati ranije, bez ikakvih gafova.

Unatoč nedostatku Louisovog srednjeg prsa, fotograf Josh Shinner raspisao se o suradnji s kraljevskom obitelji i fotografijama koje je snimio.

- Bilo je veliko zadovoljstvo fotografirati princa i princezu od Walesa i njihovu obitelj za ovogodišnji božićni portret. Bez sumnje, ovo je bilo jedno od najopuštenijih i najugodnijih iskustava koje sam ikada imao - napisao je na Instagramu. Shinner je također podijelio originalnu skicu onoga što je zamislio za peteročlanu obitelj prije sastanka s njima.

U međuvremenu, pratitelji kraljevske obitelji iščekuju božićnu čestitku princa Harryja, Meghan Markle i njihove djece, četverogodišnjeg Archieja i dvogodišnje Lilibet.

Prošle godine, u prosincu 2022. godine, objavili su jednostavnu crno-bijelu fotografiju te napisali "želimo vam radosne blagdane".

- Od naše obitelji vašoj, i u ime naših timova u The Archewell Foundation, Archewell Audio i Archewell Productions, želimo vam zdravlje, mir i vrlo sretnu novu godinu - dodatno su napisali.

Svojeručno su se potpisali na čestitku i dodali: "Sve najbolje, princ Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 11:18