PRAVA MODNA ZNALKA

Kate Middleton za posjet muzeju isfurala naušnice od 80-ak kuna, iste se odmah rasprodale

Supruga princa Williama vješto kombinira high street i dizajnerske brendove, a fanovi vjerno prate i kopiraju njezin stajling
Kate Middleton
 Pool/Zuma Press/Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, u srijedu je, pojavivši se u londonskom muzeju Victoria & Albert, još jednom potvrdila kako s punim pravom nosi laskavu titulu istinske kraljice stila - naime, i ovoga puta vješto je iskombinirala high street i dizajnerske brendove te oduševila obožavatelje koji vjerno prate i kopiraju njezin modni izričaj.

Supruga princa Williama izgledala je profinjeno i elegantno u plisiranoj midi haljini omiljene joj dizajnerice Alessandre Rich - cijena joj je 1565 funti - na nogama je nosila 550 funti vrijedne cipele od antilopa brenda Jennifer Chamandi, a stajling je zaokružila torbicom Mulberry Bayswater Clutch.

Od nakita je izabrala pozlaćene naušnice koje se na ASOS-u mogu kupiti za svega 10 funti (80-ak kuna) - naravno, iste su već dan poslije bile rasprodane.

image
Kate Middleton
Pool/Zuma Press/Profimedia

Kate je također nosila i dvije zlatne ogrlice - jedna je dizajn velškog brenda Spells Of Love i stoji 85 funti, a druga je iz kolekcije brenda Asprey s privjescima marke Woodland - njihova ukupna vrijednost je 16.650 funti, što ni ne čudi jer su privjesci u obliku gljive, žira i hrastova lista ukrašeni dijamantima.

Vojvotkinja, koja je studirala povijest umjetnosti i kraljevska je pokroviteljica V&A, pogledala je dvije nove izložbe čim je londonski muzej ponovno otvorio svoja vrata nakon lockdowna koji je bio na snazi od prosinca.

image
Kate Middleton u Victoria & Albert muzeju
I-images/Eyevine/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:40