JEDVA ODRŽALA GOVOR

Kate Moss zabrinula fanove svojim bizarnim ponašanjem na dodjeli nagrada: ‘Ona je očito na drogama‘

Modna ikona 90-ih stekla je slavu tijekom perioda kada su manekenke žestoko partijale

Kate Moss

 Angela Weiss/Afp/Profimedia

Poznata engleska manekenka Kate Moss (48) održala je govor na dodjeli nagrada Fashion Innovator 2022 zabrinuvši gledatelje dok je jedva izgovarala riječi te si pritom pomažući gledanjem u tekst na svom mobitelu.

Već na samom početku govora, dok je pozdravljala publiku, Moss je govorila izrazito sporo i na trenutke zastajala.

Ubrzo su se počeli nizati komentari na društvenim mrežama zbog njezina neobičnog ponašanja, a mnogi su isticali kako je poznata manekenka ‘pod utjecajem‘.

- Ona je očito na drogama, napisao je jedan korisnik Twittera s čime se složio i drugi.

- I ja tako mislim, ali ne želim iznositi nikakve optužbe ili pretpostavke, dodao je.

Modna ikona 90-ih stekla je slavu tijekom perioda kada su manekenke bile izrazito mršave te su bile poznate po žestokom partijanju.

Tada je bila prozvana ‘kokainska Kate’, nakon što su njene fotografije kako šmrče kokain osvanule na naslovnici jednog britanskog tabloida 2005. Također je stekla nadimak ‘Spremnik’ zbog količine votke za koju se pričalo da može popiti.

Ali manekenka je navodno trijezna posljednje četiri godine. Insajderi časopisa Page Six rekli su u veljači da je njezin odnos s mlađom sestrom Lottie (24) uvelike patio zbog Lottiene ovisnosti o kokainu.

- Bilo je trenutaka kada se Kate osjećala izrazito poniženo. Brinula se zbog svoje sestre te onoga što radi sa svojom karijerom, ispričao je tada obiteljski izvor dodajući da Kateina kći Lila (20) ne želi imati ništa s Lottie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:44