PRAVE ZVIJEZDE

Kate, William i njihova djeca oduševili: ‘Ona je stvorena da bude kraljica!‘

Princeza od Walesa imala je cvjetnu krunu na besprijekornoj frizuri s podignutom, ležernom punđom

Kate, princeza od Walesa

 Odd Andersen/Afp

Catherine, princeza od Walesa izazvala je pravu lavinu oduševljenih reakcija kada se, uz supruga, princa Williama, te kćer Charlotte i sina Louisa (George je bio paž i nosio plašt svoga djeda Charlesa), pojavila na ulazu u Westminstersku opatiju, neposredno iza kraljice Camille i kralja Charlesa. Svi pogledi su bili uprti u Kate i Wiliama, a društvene mreže doslovno se užarile od komplimenata za par koji će jednog dana vladati Ujedinjenim Kraljevstvom.

image

Kate, princeza od Walesa

Odd Andersen/Afp

"Ona je doista stvorena da bude kraljica!" pisali su fanovi po društvenim mrežama. "Zaprepašćujuće je lijepa!", napisao je jedan, a drugi dodao kako je ona "Lijepa izvana i iznutra!".

Princeza od Walesa imala je cvjetnu krunu na besprijekornoj frizuri s podignutom, ležernom punđom, pomno biranim make-upom. Od nakita, isticale su se i viseće naušnice s dijamantima i biserima koje su odlično komplimentirale kruni. Bijelu haljinu ona je ogrnula plaštom kraljevski plave boje s crvenom podstavom i obrubom i zlatnim detaljima. Inače, i mama Kate i kći Charlotte imala su slične tiare - obje s potpisom Alexandera McQueena, kao i njihove haljine.

image

Prince William, princeza Catherine s djecom Charlotte i Louisom

Andrew Milligan/Afp

- Odisala je svježinom i apsolutno izdominirala - rekao je Ivica Skoko, naš modni ekspert - Isto tako sve pohvale idu iprincu Williamu koji je bio jako elegantan, ali i zato što su on i supruga djelovali iznimno usklađeno. Predivan su par i oni su za mene kralj i kraljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:04