TRPI POSLJEDICE

Kathy Griffin na TikToku objavila da ima ‘kompleksan PTPS‘: Povraćam zbog anksioznosti

Stanje je posljedica negativnih reakcija na njeno objavljivanje fotografije s lažnom odrubljenom glavom tadašnjeg predsjednika Trumpa

Kathy Griffin

 Amy Sussman/Getty Images/Profimedia/Amy Sussman/getty Images/profimedia

Američka komičarka Kathy Griffin je u objavi na društvenoj mreži TikTok rekla da joj je nedavno dijagnosticiran posttraumatski stresni poremećaj (PTSP) i da ponekad povraća zbog anksioznosti.

Šezdesetdvogodišnja komičarka je natuknula da je njezino stanje posljedica negativnih reakcija na njeno objavljivanje fotografije s lažnom odrubljenom glavom tadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa 2017. godina.

"Možete se smijati ili što god, ali dijagnosticiran mi je kompleksan PTSP i riječ je o ekstremnom slučaju. Ako itko od vas zna moju priču, shvatit ćete da je ovo zapravo za mene počelo prije otprilike pet i pol godina", rekla je Griffin u videu objavljenom u utorak, referirajući se na incident iz 2017.

Griffin je nakon negativnih reakcija izgubila svoje mjesto suvoditeljice posebne emisije američke televizije CNN za Novu godinu, istraživala ju je Američka tajna služba (USSS), stavljena je na popis osoba kojima je zabranjeno letjeli unutar zemlje, a otkazani su joj i mnogobrojni nastupi.

"(Savezni istražni ured) FBI me zvao i govorio mi da postoje uvjerljive prijetnje smrću upućene meni", rekla je kasnije 2018.

Griffin je u svom videu objavljenom u utorak zatražila savjet svojih pratitelja.

"Voljela bih od vas čuti o depresiji ili anksioznosti, o takvim stvarima, i kako se (s njima) nosite", rekla je u kameru.

Griffin je objavila dodatni video u petak u kojem je tvrdila da je doživjela neku vrstu napadaja panike dok je snimala video i šetala po obali.

Treći video objavila je u subotu, ponovno u obliku dnevnika, pri čemu je govorila izravno u kameru.

Zahvalila je svojim sljedbenicima na svoj podršci koju je primila otkako je objavila prvi video i rekla da je bila "u redu" kada je "danas ustala", objasnivši da je PTSP u pravilu gori ujutro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:54