NESLUŽBENO

Katie Holmes ponovno solira, prekinula s dečkom nakon osam mjeseci: ‘Stvari su se prebrzo odvijale...‘

Katie i Bobby prvi su puta kao par uhvaćeni u travnju kada su ih fotografirali dok su šetali Central Parkom

Katie Holmes i Bobby Wooten

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Katie Holmes (43) i Bobby Wooten (33) navodno su nakon osam mjeseci veze prekinuli. Njima blizak izvor tvrdi da bi uzrok ovom raskidu moglo biti prebrzo odvijanje stvari za Katie.

- Katie i Bobby prekinuli su prošli tjedan, njihov odnos nije funkcionirao na duge staze – rekao je anonimni izvor za Us Weekly u petak te dodao kako je još jedna potvrda za prekid činjenica da Katie više ne priča svojim prijateljima o njemu. Međutim, par se još nije oglasio tako da ne postoji službena informacija.

Katie i Bobby prvi su puta kao par uhvaćeni u travnju kada su ih fotografirali dok su šetali Central Parkom. Tada je s njima u šetnji bila i glumičina majka što je samo bila potvrda da se radi o ozbiljnoj vezi.

Mjesec dana nakon toga, u svibnju, zajedno su prisustvovali na crvenom tepihu povodom 25. godišnjice Moth Balla.

-Sretan sam što mi je Katie pratnja i što je ovdje sa mnom - rekao je tada Wooten za Us Weekly, a samo nekoliko tjedana kasnije držali su se za ruke dok su dolazili na dolazili na Tribeca Film Festival.

Druženja s obitelji i prijateljima

Katie mu je bila i pratnja na vjenčanju bliskog prijatelja u Hamptonsu krajem lipnja.

- Bili su jako privrženi jedno drugome u svakom trenutku i izgledali su jako zaljubljeno - rekao je jedan od prisutnih na događaju.

Bliski izvori tvrde i kako su se družili s obje obitelji te su se svi iznimno slagali, a navodno su raskinuli jer su se stvari prebrzo odvijale za Katie, kojoj je njena 16-godišnja kći uvijek na prvom mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 04:36