PRLJAVE TAJNE KULTA

KATIE HOLMES SCIJENTOLOZI DRŽE U ŠACI? Poznata glumica: 'Ona ne smije sa mnom na ručak, a bile smo frendice. Mogla bi izgubiti skrbništvo nad kćeri'

 
Katie Holmes i Suri
 Profimedia, AKM-GSI

Glumica Leah Remini, bivša sljedbenica Scijentološke crkve, javnosti najpoznatija po ulozi Carrie u seriji 'Kralj Queensa', iznijela je u intervjuu za časopis LaPalme neke intrigantne činjenice o dvjema poznatim glumicama Hollywooda.

Glumica koja je Crkvu napustila 2013. godine, u dokumentarcu 'Leah Remini: Scientology and the Aftermath' otkrila je sve tajne ovog kulta iznijevši poprilično šokantne detalje o ovom kontroverznom kultu.

- Stalno se pitam zašto njih dvije nisu progovorile. Pretpostavljam da su morale potpisati dokument kojim se zavjetuju na šutnju. Vjerujte mi, Katie ne smije sa mnom na ručak, a bile smo bliske prijateljice. Mogla bi izgubiti skrbništvo nad Suri. To je bolesno, rekla je Leah referirajući se na Nicole Kidman i Katie Holmes, bivše supruge Toma Cruisea, jednog od od najvećih pobornika scijentologije u holivudskim krugovima.

Podsjetimo, Katie Holmes i Tom Cruise sporazumno su se razveli prije šest godina, i to samo dva tjedna nakon što je ona predala papire za razvod. Katie je dobila puno skrbništvo nad, danas 12-godišnjom, kćerkicom.

U velikom intervjuu za People nakon razvoda i izlaska iz Scijentološke crkve izjavila je kako živi neopterećena sobom i drugima, kako se više ne boji ničega, ne živi prema pravilima te se ne shvaća previše ozbiljno. O razlozima napuštanja Toma Cruise i Scijentološke crkve nikada nije javno progovorila.

30 November 2016 - Los Angeles - USA

**** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR USA ***

Leah Remini speaks out about Church of Scientology and brands it an 'Orwellian cult' in new A&E documentary series. The actress spoke openly about her three year battle with the church, which began after she made the decision to leave in 2013. She says she was convinced to go by seeing the way Scientologists treated those who were speaking out against allegations of abuse
Profimedia, Xposurephotos
Leah Remini priča o scijentološkoj crkvi u dokumentarcu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:06