BRIŽNA MAJKA

Katie Holmes svim silama štiti kćer: ‘Tom Cruise nije je vidio 10 godina, Suri više ne poznaje svoga oca‘

Glumica je ispričala kako je njezina kći odrastala pod konstantnom pažnjom javnosti i bila meta paparazza tijekom čitavog djetinjstva

Katie Holmes i Suri Cruise

 The Image Direct/Profimedia

Glumica Katie Holmes otvoreno je ispričala kako se ponašala zaštitnički prema svojoj kćeri Suri, s obzirom na to da je tinejdžerka bila predmet intenzivnog medijskog praćenja nakon razvoda roditelja. Suri je 44-godišnja Holmes dobila u braku s bivšim suprugom, 60-godišnjim Tomom Cruiseom, a tijekom intervjua za časopis Glamour glumica je govorila kako je njezina kći odrastala pod konstantnom pažnjom javnosti i bila meta paparazza tijekom čitavog djetinjstva.

"Ono što mi je stvarno bilo važno s mojom kćeri, s obzirom na to da je bila toliko izložena u ranoj dobi, je da je uistinu zaštitim", naglasila je Holmes, dodajući kako je zahvalna što je majka 16-godišnje djevojke.

"Ona je tako fantastična osoba", otkrila je glumica.

Medijska pažnja usmjerena prema Suri tijekom njezina odrastanja rezultat je nekonvencionalne veze njezinih roditelja koja je okončana 2011. Nakon njihova razvoda, Tom se otuđio od kćeri, a njihova se veza navodno tek treba obnoviti.

Prema pisanju američkih medija, slavni glumac više nije dio kćerina života i s njom nije bio u kontaktu dugo vremena. Katie je nakon razvoda dobila puno skrbništvo nad Suri, a majka i kći trenutno žive zajedno u New Yorku. Cruise se navodno složio da plaća alimentaciju od 400 tisuća dolara godišnje dok Suri ne napuni 18 godina. Također se, navodno, složio i da plaća sve Surine troškove, uključujući "medicinske, stomatološke, osiguranje, obrazovanje, koledž i druge izvannastavne troškove".

image

Suri s tatom Tomom Cruiseom

Sara Jaye Weiss/Instar Images/Profimedia/Sara Jaye Weiss/instar Images/profimedia

Kako bilo, s kćeri nije javno viđen još od 2012.

"Suri više ne poznaje svoga oca i s njim nije provela vrijeme čitavo desetljeće. Ne ide gledati njegove filmove i on nije dio njezina života", rekao je izvor blizak Holmes.

Zvijezda "Top Guna" svojevremeno je priznala kako je njegovo članstvo u Scijentološkoj crkvi djelomično razlog zašto se distancirao iz kćerina života. Na pitanje je li Katie okončala njihov brak "djelomično kako bi zaštitila Suri od scijentologije", odgovorio je: "To je bila jedna od tvrdnji, da".

Katie navodno ne voli i ne vjeruje Scijentološkoj crkvi, a nije ni tijekom braka, unatoč Cruiseovom entuzijazmu. U vrijeme raspada veze, znalo se da je Holmes podnijela zahtjev za razvod u New Yorku jer je tamo imala veće šanse dobiti puno skrbništvo nad Suri. Glumica je tražila puno skrbništvo kako bi kćer udaljila od Scijentološke crkve, a djevojčica je navodno tad pohađala školu u Kaliforniji koja je bila pod scijentološkim utjecajem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 14:42