SLAVNI PAR

KATY PERRY I ORLANDO BLOOM SE ZARUČILI NA VALENTINOVO Tajnu je zapravo otkrila mama na Facebooku, a onda su se i oni oglasili i pokazali prsten

 
 Screenshot / Instagram

Pjevačica Katy Perry (34) potvrdila je da se zaručila za glumca Orlanda Blooma (42) nakon tri godine veze s prekidima. Na Instagramu je podijelila zajednički selfie na kojem je u prvi plan stavila ruku i zaručnički prsten, a istu je fotografiju podijelio i glumac.

Vijest je zapravo prva objavila Katyna mama, Mary Hudson, na Facebooku. Nije mogla izdržati pa je objavila zagrljeni par ispod golemog luka od cvijeća u obliku srca, i napisala:

- Pogledajte tko se zaručio na Valentinovo!

Objavila je još dvije fotografije od kojih je jedna samo krupni plan novog Katynog prstena u obliku cvijeta.

Prije samo nekoliko dana Katy je u intervjuu za magazin Paper rekla:

- Vrlo sam pragmatična, cijenim logiku i nisam baš sklona fantastici. Mislim, udala sam se sa 25. Sad imam 34, to je bilo prije gotovo 10 godina. Tad sam mislila - jedna osoba za cijeli život, ali nisam sigurna da je ta ideja prikladna za mene. Sad sam posve drugačija osoba nego onda. Sviđa mi se tko sam postala i vjerujem da se sve događa s razlogom.

Katy i Orlando su počeli vezu nakon što su se spetljali na zabavi dodjele Zlatnih globusa u siječnju 2016. Prekinuli su iduće godine u ožujku te izdali zajedničko priopćenje u kojem su istaknuli da ‘zajedničkom odlukom i s puno međusobnog poštovanja uzimaju pauzu’. No, čini se da nisu mogli dugo jedno bez drugoga pa su već iste godine u prosincu snimljeni na zajedničkom odmoru u Japanu.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Službeno su pomirenje potvrdili u veljači 2018., a u travnju te godine Orlando je u razgovoru za The Times hvalio Katy:

- Ona je iznimna osoba. Nisam mislio da se među nama može nešto razviti. Ali kad te udari, onda te udari… Ne biramo u koga ćemo se zaljubiti.

Katy je bila udana za komičara Russella Branda od 2010. do 2012., a Orlando je bio u braku s manekenkom Mirandom Kerr od 2010. do 2013. Iz tog braka ima sina Flynna Christophera (8).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:29