NAHVALILA GA

Katy Perry prekinula šuškanja o prekidu na najbolji mogući način: ‘Često me pitaju na čemu je Orlando...‘

Pjevačica s glumcem Orlandom Bloomom ima kćer Daisy Dove staru 20 mjeseci

Orlando Bloom i Katy Perry

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Katy Perry (37) prekinula je glasine o prekidu s Orlandom Bloomom (45) koje su se pojavile nakon što je primijećena bez zaručničkog prstena i nije prisustvovala na Met Gala večeri sa svojim partnerom. Glasine je prekinula na najbolji mogući način, pohvalila ga je i rekla da joj je pomogao u ublažavanju depresije. Pjevačica s glumcem ima kćer Daisy Dove staru 20 mjeseci.

U razgovoru s Chelsea Handler na podcastu 'Dear Chelsea', Katy je rekla da ljudi često pitaju na čemu je njezin zaručnik.

- On jednostavno ima ovako sretne, pozitivne vibracije, a ja sam malo opojnija i sklona depresiji na neki način - i zato mi je dobro biti u njegovoj blizini jer mi on pomaže da ne razmišljam toliko, objašnjava Katy.

image

Katy Perry

Angela Weiss/AFP

Nikad se nije vidjela u ulozi majke

Katy priznaje da se nikada nije vidjela u ulozi majke dok nije upoznala Orlanda i zaljubila se u njega. Nakon što je svjedočila kako je Orlando sjajan tata svom sinu Flynnu (11), kojeg ima s bivšom suprugom Mirandom Kerr, ubrzo se predomislila.

- Nisam imala osjećaj da mogu biti majka i mislim da to vjerojatno proizlazi iz nekih stvari iz djetinjstva, tvrdi Katy.

Dijete joj je preoblikovalo život

Pop zvijezda je također podijelila kako joj je dijete preoblikovalo život te kako se njezina vlastita sreća sada vrti oko sreće njezine kćeri. Rekla je da su joj dvadesete obilježile materijalne vrijednosti i karijera, a da joj je u 30-ima počelo rasti unutarnje samopouzdanje i tako je počela rasti na nekoj drugoj, nematerijalnoj razini. Tvrdi kako je sada njezina definicija uspjeha sreća njene kćeri.

- Moja je kći preoblikovala moj život, moju perspektivu. Dala mi je ljubav kakvu nikad prije nisam imala. Oduvijek sam željela tu ljubav, rekla je Katy na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:47