VELIKA KRIZA

Katy Perry priznala: ‘Razmišljala sam o samoubojstvu, spasila me jedna stvar‘

Razlaz od današnjeg zaručnika te ne baš uspješan album kod pjevačice su izazvali slom zbog kojeg je, kaže, imala suicidalne misli
Katy Perry
 Instagram/Ddp Usa/Profimedia

Pjevačica Katy Perry otkrila je kako je 2017. godine razmišljala o samoubojstvu zbog teških privatnih i poslovnih trenutaka. Naime, te se godine razišla od svog današnjeg zaručnika Orlanda Blooma, a i njezin album "Witness" nije ispunio očekivanja.

Slavna 35-godišnjakinja, koja očekuje prvo dijete s 43-godišnjim glumcem, priznala je da je te godine bila na dnu.

- Moja karijera dugo se kretala samo prema vrhu i tad se dogodio taj jedan pomak koji nisam očekivala... Činilo mi se kao smak svijeta. I dok drugi možda to nisu ni uočili, za mene je to bio smak svijeta i slomila sam se. U tom periodu prekinula sam i s dečkom koji je danas otac djeteta koje ćemo uskoro dobiti - ispričala je Perry.

Otkrila je i kako joj je vjera pomogla da se s vremenom izliječi.

image
Katy Perry i Orlando Bloom
Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Bilo je važno da se slomim kako bih se mogla ponovno izgraditi i pronaći mir na drugačiji način. Zahvalnost je vjerojatno stvar koja mi je spasila život, jer da je nisam pronašla, vjerojatno bi me ta tuga i natjerala da okončam svoj život - priznala je pjevačica.

Katy je već jednom progovorila o svojim privatnim emocionalnim borbama i suicidalnim mislima koje su joj se javljale nakon što je prije nekoliko godina donijela odluku o rastavi od komičara Russella Branda.

image
Katy Perry
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:29