S Balkana s ljubavlju

Kažu da je najljepša Europljanka, a sada je konačno pokazala kako izgleda bez šminke

Karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio talijanski dizajner Gattinoni, a nazivaju je rumunjskom Sophiom Loren

Madalina Ghenea

 Profimedia/

Lijepa Rumunjka Madalina Ghenea, koja živi i radi u Italiji, plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a mnogi je smatraju jednom od najatraktivnijih Europljanki.

Puna usta, istaknute jagodice, savršene proporcije i obline krase ovu Rumunjku koja na društvenim mrežama broji preko milijun pratitelja, a nerijetko ih počasti atraktivnim fotografijama. Nedavno je čak objavila i fotografiju bez šminke koja je mnoge ostavila bez teksta.

Javnost je oduševljena njezinim izgledom te u komentarima često pišu da joj šminka definitivno nije potrebna, dok mnogi tvrde da je bez šminke još ljepša. Inače, svaki put kada se Madalina pojavi na crvenom tepihu, ne ostavlja nikog ravnodušnim.

Inače, Madalina je karijeru započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio talijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj ljepoti i talentu, sudjelovala je u brojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije uvijek ovako izgledala. Mnogi su je kritizirali zbog plastičnih operacija, no jedna od najpoželjnijih žena na svijetu očarala je brojne poznate muškarce unatoč kritikama.

Prije nekoliko godina za njom je poludio i holivudski zavodnik Gerard Butler, no njihova veza nije uspjela, kao ni ona s drugim slavnim glumcem Leonardom DiCapriom. Bila je i u vezi s dizajnerom Philippom Pleinom, a udvarao joj je i bogati trgovac umjetninama Vito Schnabel, no čini se da je veza bila vrlo kratka jer je bivši dečko Heidi Klum kasnije viđen s Irinom Shayk. Ni jedno ni drugo nisu potvrdili vezu, unatoč tome što su nedavno viđeni zajedno u New Yorku.

Madalina je i ponosna majka djevojčice koju je dobila tijekom veze s rumunjskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno su problemi s bivšim partnerom počeli rođenjem djeteta te su ubrzo prekinuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:41