TEŠKO STANJE

Kćer Elvisa Presleya, Lisa Marie, hitno prebačena u bolnicu zbog srčanog udara

Lisa je posljednji put viđena u javnosti u utorak navečer kad je zajedno s majkom Priscillom prisustvovala dodjeli Zlatnih globusa

Lisa Marie Presley

 Jason Merritt/Afp

Lisa Marie Presley (54) hitno je prebačena u bolnicu nakon što je pretrpjela srčani udar, piše TZM.

Kćeri Elvisa Presleya pozlilo je u četvrtak u njezinom domu u kalifornijskom gradu Calabasasu. Izvori iz bolnice kažu da joj je njezin bivši muž pokušao vratiti puls prije nego je došla ekipa hitne pomoći i prevezla je u bolnicu.

Zasad se još ne zna u kakvom je trenutačno stanju.

image

Priscilla Presley stiže u bolnicu posjetiti kćer

Wcp,4cnrs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wcp,4cnrs/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Lisa je posljednji put viđena u javnosti u utorak navečer kad je zajedno s majkom, Priscillom Presley, prisustvovala dodjeli Zlatnih globusa na Beverly Hillsu gdje je podržala Austina Butlera, koji je osvojio nagradu za ulogu Elvisa u istoimenom filmu.

image

Priscilla Presley, Austin Butler, Lisa Marie Presley i Baz Luhrmann na dodjeli Zlatnih globusa

Chelsea Lauren/hfpa/ Capital Pictures/Capital Pictures/Profimedia/Chelsea Lauren/hfpa/ Capital Pictures/capital Pictures/profimedia

Lisa se okušala u glumi i glazbi, a jedna od njezinih najpamtljivijih izvedbi je ona poznate pjesme ‘In the Ghetto‘ koju je izvela uz snimku svog pokojnog oca Elvisa.

Lisa iza sebe ima četiri propala braka, jedan od kojih i s pokojnim Michaelom Jacksonom, a neko je vrijeme izlazila i s Nicolasom Cageom.

Rodila je četvero djece - kćeri Riley, Harper i Finley te sina Benjamina Keougha koji si je oduzeo život u srpnju 2020. godine.

image

Benjamin Presley Keough i Lisa Marie Presley

Shutterstock Editorial/Profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:25