ODUŠEVILA SVE!

Kći Aleca Baldwina pozirala u bikiniju, hoće li se strogi tata Alec naljutiti kao prošli put?

Glumac često i javno kritizira kćer zbog golotinje, no ona, na veliku radost svojih obožavatelja, očito ne mari za očeve opaske
Ireland Baldwin
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Ireland Baldwin, 23-godišnja kći glumice Kim Basinger i glumca Aleca Baldwina, svakom svojom objavom na društvenim mrežama izazove veliki interes javnosti, ali i šok i negodovanje svoje obitelji.

Ovoga puta Ireland se fotografirala odjevena u bikini s maskom na licu - selfie je objavila na Instagramu, a pratiteljima poručila da paze na sebe u ovo vrijeme kooronavirusa i obavezno nose maske te na taj način budu odgovorni.

Iako je poruka izuzetno važna, zasigurno će sama fotografija izazvati šok njezine obitelji koja ne podržava njezine provokativne objave na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

wear your masks @marcellvonberlin ♥️

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

Tako njezin otac Alec često i javno kritizira kćer zbog toga, što se dogodilo i prošle godine kada je objavila fotografiju na kojoj pozira na balkonu u New Yorku. Tad je pozirala na vrhu nebodera, a na sebi je imala samo crne štikle, najmanje tange na svijetu i ručnik kojim je omotala kosu.

View this post on Instagram

i miss getting tattoos ? @konstantin_noskos

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

- Oprosti. Što? - komentirao je tada njezin otac objavu, a komentar mu je u ekspresnom roku dobio 3695 lajkova. Ni stric, također glumac Billy Baldwin, nikako nije bio zadovoljan viđenim pa je napisao: 'Teška fotografija stricu Billyju za lajkanje', a dodao je i hashtag #neugodno.

No izgleda da buntovna Ireland ne mari previše za očeve opaske na radost njezinih brojnih pratitelja na Instagramu.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:17