TALLULAH WILLIS

Kći Brucea Willisa otkrila zašto su odlučili biti otvoreni po pitanju dijagnoze: ‘Dva su razloga...‘

Najmlađa glumčeva kći otkrila je zašto je njezina obitelj bila vrlo otvorena s dijagnozom agresivne demencije

Tallulah Willis

 Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tallulah Willis otkrila je zašto je njezina obitelj bila vrlo otvorena s dijagnozom agresivne demencije Brucea Willisa. Glumica (29), čiji otac navodno gubi životnu radost i jezične vještine zbog bolesti, razgovarala je o zvijezdi filmskog serijala "Umri muški" (68) u Drew Barrymore Showu. U veljači je Willisova obitelj objavila na društvenim mrežama da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD), za koju je Tallulah objasnila kako je riječ o agresivnoj kognitivnoj bolesti, obliku demencije koji je vrlo rijedak.

Na pitanje Barrymore zašto je obitelj odlučila biti tako otvorena u vezi njegove dijagnoze, najmlađa kći Brucea i Demi Moore uzvratila je: "Pa, mislim da je to iz dva razloga. S jedne strane, takvi smo kao obitelj, ali također nam je jako važno širiti svijest o FTD-u. Ako se možemo boriti s nečim kao obitelj i kao pojedinci da pomognemo drugim ljudima, da to preokrenemo i da iz toga ipak proizađe nešto lijepo, to je stvarno posebno za nas". Također je dodala kako je glazba jako važna njezinom tati te da je bila značajni segment njezina odrastanja.

image

Tallulah Willis, Bruce Willis i Demi Moore

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

"Zato sada većinom tako provodim vrijeme s njim, puštam glazbu i jednostavno sjedim u energiji ljubavi. Stvarno je posebno", kazala je Tallulah. Barrymore je zatim pitala glumicu u kakvom je trenutno stanju Bruce, a Tallulah je odgovorila: "On je isto, u tom pogledu naučila sam da je najbolja stvar koju možete poželjeti. A ono što vidim je ljubav kad sam s njim. To je moj tata i on me voli."

Tallulah je najmlađa kći Demi Moore i Brucea Willisa koji su u braku koji je trajao od 1987. do 2000. dobili još dvije kćeri - Rumer (35) i Scout (32). Glumac se kasnije vjenčao s Emmom Heming 2009. te su dobili kćeri Mabel (11) i Evelyn (9).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:05