SLETJELA S CESTE

Kći Charlieja Sheena doživjela prometnu nesreću: ‘Srećom, nije se prevrnula preko ruba litice‘

Kalifornijska patrola je primila poziv o automobilu ‘koji visi preko ruba ceste‘

Charlie Sheen i Lola Sheen

 4crns, Wcp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/4crns, Wcp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kći Charlieja Sheena i Denise Richards, 17-godišnja Lola navodno je u utorak navečer sletjela s ceste i udarila u nasip, piše britanski Mirror.

Srećom, incident je prošao bez ozlijeda, a Lola tvrdi da je dobro, usprkos tome što je nakon nesreće imala "glavobolju".

U automobilu marke Volkswagen bila su tri putnika, no njihov identitet nije potvrđen.

Glasnogovornik šerifove postaje okruga Malibu/Lost Hills rekao je The Sunu da su pomogli kalifornijskoj patroli za autoceste u potrazi i spašavanju nakon što su primili poziv o automobilu "koji visi preko ruba ceste" na Stunt Roadu, u blizini Topange u planinama Santa Monice. Kalifornijska patrola za autoceste potvrdila je da je automobil udario u nasip, ali se nije prevrnuo preko ruba litice.

Nitko nije prevezen u bolnicu, ali se maloljetna vozačica, koja je u siječnju proslavila dobivanje vozačke dozvole, žalila na glavobolju nakon sudara.

image

Charlie Sheen i Lola Sheen

4crns, Wcp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/4crns, Wcp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Podsjetimo, Lola je rođena godinu dana nakon što su se njeni roditelji odlučili razići te je njihovo drugo dijete, poslije kćeri Sami. Denise je zatim usvojila treću kćer, Eloise, kao samohrani roditelj u lipnju 2011. Charlie, u međuvremenu, ima kćer iz prethodne veze i sinove blizance iz braka s trećom suprugom Brooke Mueller.

Lola je poprilično tiha na društvenim mrežama i ima samo 10.000 pratitelja na svom Instagramu. Zadnji put je nešto objavila u ožujku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:56