NESTAŠNA SAMI

Kći Charlieja Sheena osvanula na ‘OnlyFansu‘, otac krivi majku za to: ‘Rekao sam joj da se potrudi...‘

Sheenova kći pridružila se stranici koja nerijetko sadrži erotski sadržaj...

Sami Sheen

 Instagram

Kći bivšeg glumačkog para Charlieja Sheena i Denise Richards, Sami, napustila je srednju školu te kreirala novi račun na platformi za dijeljenje multimedijskih sadržaja OnlyFans, koja je postala poznata prvenstveno po erotskom sadržaju, a odmah je podijelila fotografiju u bikiniju objavljenu na njenom Instagram profilu.

- Ne odobravam ovo, ali s obzirom na to da nisam u mogućnosti spriječiti to, rekao sam joj da se potrudi zadržati svoj integritet, izjavio je 56-godišnji Charlie Sheen za Us Weekly.

- Ovo se nije dogodilo pod mojim krovom. Ona sada ima 18 godina i živi s majkom, dodao je kako bi naizgled pokušao prebaciti krivnju na svoju bivšu suprugu, glumicu Denise Richards od koje se razveo 2006.

Richards se zauzela za sebe u razgovoru za Page Six, sugerirajući da lokacija sada nije problem kada je njihova kći zakonski punoljetna.

- Sami ima 18 godina i njena odluka se ne temelji na tome s kime živi. Sve što mogu napraviti kao njezina majka je voditi je i vjerovati njenoj prosudbi, ali ona sama odlučuje, govori glumica.

Na fotografiji kojom je najavila svoju novu 'pretplatničku uslugu', Sami je pozirala u crnom bikiniju, otkrivajući svoje tetovaže, a njezina plavo obojena kosa bila je razdijeljena po sredini.

- Kliknite na link u opisu moga profila ako želite vidjeti više, zagonetno je napisala u opisu fotografije.

Cijena jednomjesečne pretplate na njezinu stranicu iznosi 19,99 dolara i dolazi s pristupom svim sadržajima koje je prethodno objavila, dok se za dulji vremenski period pretplate dobije i popust. No, za sada ima samo jednu objavu.

U opisu je dodala da planira objavljivati dva do tri puta tjedno, navodeći da su njezine poruke uvijek otvorene tako da bilo tko može razgovarati s njom.

Sami je u rujnu prošle godine objavila TikTok video u kojem je tvrdila da je zarobljena u nasilnom kućanstvu dok je živjela sa svojom majkom.

- Na današnji dan prije godinu dana bila sam zarobljena u nasilnom kućanstvu, mrzila sam samu sebe, danima sam bila bez hrane, nisam spavala, bila sam izrazito depresivna i mrzila sam školu, rekla je Sami.

U istoj objavi obavijestila je svoje obožavatelje da je napustila srednju školu te se odselila od majke i preselila u kuću svoga oca, iako njeni roditelji sada tvrde da se ponovno vratila majci.

Ipak, prošloga mjeseca Sami je objavila nekoliko fotografija s majkom te joj poželjela sretan Majčin dan.

- Volim te, mama i nemaš pojma koliko sam zahvalna što te imam u svom životu, stoji u opisu fotografija.

Još u veljači, Richards je priznala da su imale poprilično napet odnos kada se pojavila u showu 'Jeff Lewis Live'.

- Postoje određena pravila koja ja provodim, a kod Charlieja postoje drugačija pravila i to je u redu, rekla je te u međuvremenu, na dan njezina 18. rođendana, izjavila kako svoju kćer voli bezuvjetno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 16:25