HARPER JE UŽIVALA

Kći Davida Beckhama simpatično ‘ismijala‘ oca i njegove plesne pokrete: ‘Neugodan trenutak‘

Čini se da su nogometaš i njegova kći bili jedini iz klana Beckham koji su prisustvovali koncertu

Harper i David Beckham

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivši nogometaš David Beckham podijelio je video na svom Instagram profilu gdje ga njegova 11-godišnja kći Harper ‘ismijava‘ dok ‘loše pjeva‘ The Weekndov hit ‘I Feel It Coming‘.

- Znam da sam objavio jedan video, ali naša djevojčica je tako slatka da sam morao objaviti još jedan jer se ruga tatinom plesu, napisao je u opisu sljedećeg videa.

Čini se da su nogometaš i njegova kći bili jedini iz klana Beckham koji su prisustvovali koncertu.

- Neugodan trenutak, tajming nije baš dobar, ali na kraju smo stigli i nasmijao sam Harper Seven, napisao je Beckham u opisu prvoga videa.

Obitelj je provela proteklih nekoliko tjedana u Miamiju, ali nije im se pridružilo najstarije Beckhamovo dijete Brooklyn ni njegova nova supruga Nicola Peltz.

Obožavatelji se već neko vrijeme pitaju je li se Victoria posvađala sa svojom novom snahom, nakon što su primijetili da si više međusobno ne lajkaju ni komentiraju slike na društvenim mrežama.

Navodna svađa počela je na njihovu vjenčanju, kada je objavljeno da bivša članica grupe Spice Girls i nogometna zvijezda nisu sjedili za njihovim stolom.

Kako se tvrdi, Beckhamovi ‘nisu bili u prvim redovima‘ i ‘vjenčanje je bilo u znaku obitelji Peltz‘.

Od tada Nicola i Victoria gotovo da i nisu lajkale slike jedna drugoj na društvenim mrežama, unatoč činjenici da su uvijek na internetu podržavale jedna drugu.

Glasine su se pojačale kada su obožavatelji primijetili da Brooklyna nema na njegovom obiteljskom odmoru.

Prošla su dva mjeseca otkako je Victoria posljednji put lajkala jednu od Nicolinih objava 26. svibnja, a nije lajkala niti jednu sliku koju je Nicola podijelila s medenoga mjeseca s Brooklynom. Nicola u međuvremenu nije lajkala Victoriji objave o njenoj 29. naslovnici časopisa Vogue, o njenoj godišnjici braka s Davidom, pa čak ni o Harperinom 11. rođendanu.

Također nije lajkala objave u kojima se Davidu četita Dan očeva, unatoč činjenici da je u objavi prikazan njezin suprug Brooklyn.

Odnos između Nicole i Victorije na Instagramu sada je potpuno suprotan od nekadašnjeg prisnog odnosa koji je postojao između njih pa to izaziva upitnike iznad glava njihovih obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:29