MUČNE SCENE

Kći Đorđa Balaševića prijavila supruga s kojim ima dvoje djece: ‘Zaključao me, a onda je krenulo...‘

Jovana je došla u stan uzeti stvari kako bi se iselila, ali tada je došlo do verbalnog obračuna

Jovana Balašević

 YouTube/screenshot

Novosadska glumica Jovana Balašević, nekima poznatija kao kći legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je u subotu svog izvanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, inače bivšeg predsjednika Skupštine Grada Novog Sada, za obiteljsko nasilje, navodi "Telegraf".

Kako saznaje spomenuti medij, Jovana je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kojem je živjela sa suprugom, pokupiti svoje stvari kako bi se iselila, ali tada je došlo do verbalnog obračuna pri čemu je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao i rekao joj da neće izići iz stana i da slobodno zove policiju, piše Slobodna Dalmacija.

Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da iziđe.

Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva "ludarom", te da joj govori da se treba liječiti i piti lijekove. Inače, njih dvoje iz izvanbračne zajednice imaju dvoje maloljetne djece.

Kako se saznaje iz Policijske uprave Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mjera zabrane prilaska, i protiv njega je tužiteljstvo podnijelo kaznenu prijavu u redovnom postupku za obiteljsko nasilje.

"Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog djece i obitelji. Točno je da sam prijavila muža, postupak je u tijeku. To je sve što za sada mogu reći, razumite me“, rekla je Jovana Balašević za srpski „Blic.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 06:31