SPORNI VIDEI

Kći Đorđa Balaševića stala na kraj bijesnim obožavateljima: ‘Više se nitko neće kačiti na nas‘

Brojni obožavatelji negodovali su jer su nestali brojni video zapisi s YouTubea koji su bili posvećeni Balaševiću

Jovana i Đorđe Balašević

 Cropix

Brojni obožavatelji preminule glazbene legende Đorđa Balaševića negodovali su jer je tisuću snimki koje su napravili obrisano s YouTubea. To nisu bili njegovi spotovi već kreativni video zapisi koje su složili njegovi obožavatelji.

Oni su obrisani još dok je Balašević bio živ, a šuškalo se o tome da su na njihovu uklanjanju inzistirali nasljednici autorskih prava, to jest obitelj, kako bi se spriječilo "komercijalno iskorištavanje", prenosi Nova.rs.

Budući da je negodovanje postalo sve glasnije na društvenim mrežama, Balaševićeva starija kći Jovana odlučila je stati na kraj svim polemikama, prepirkama i komentarima.

Na svom je Instagram profilu objavila dio njegovog intervjua iz 2017. godine, a koji je dao za Dalmacija danas, te tako potvrdila da je tu odluku pjevač donio sam: "Jer, da jesam, pa makar samo na minutu, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne profile otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam prije nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kojem će uskoro postojati samo "Službeni Balašević", tako da se više ništa neće moći objaviti bez dozvole moje obitelji, isto kao što se nitko neće moći kačiti na nas..." - rekao je tada popularni glazbenik, koji je preminuo 19. veljače u 68. godini. Liječio se od komplikacija covida-19, a prije toga je primljen na infektivnu kliniku zbog upale pluća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:38