ŠOKIRALA PRIZNANJEM

Kći glumačkih legendi javno priznala: ‘Lagala sam tati da idem na terapiju, a zapravo sam otišla izgubiti nevinost‘

Par virtualnih obožavatelja pitalo je Mayu što bi bilo potrebno da Quentin Tarantino snimi treći dio ‘Kill Billa‘...

Maya Hawke

 Lionel Guericolas/mpp/Starface/Profimedia/Lionel Guericolas/mpp/starface/profimedia

Mlada glumačka zvijezda Maya Hawke otkrila je tijekom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live" kako je upala u nevolje sa svojim ocem Ethanom Hawkeom jer mu je kao tinejdžerica lagala. Naime, 24-godišnja se glumica otvorila tijekom igranja generacijske igre pitanja i odgovora s kolegom gostom, 67-godišnjim Bryanom Cranstonom.

"Koja je bila najgora nevolja u koju ste upali kao tinejdžer?", glasilo je pitanje voditelja Andyja Cohena u sklopu segmenta "High School Me!" koji obuhvaća srednjoškolsko razdoblje.

"O, lagala sam da idem na terapiju, a zapravo sam otišla izgubiti nevinost", kazala je Maya koja je u emisiji nosila ružičastu haljinu bez rukava i dugačke rukavice.

image

Maya Hawke

Angela Weiss/Afp

Andy se šokirao nakon ovog otkrića, a Bryan je dramatično kazao: "Ja također".

"Ne mogu vjerovati da sam to rekla, ali to je istina. Moj otac je bio jako, jako uzrujan", rekla je Maya.

Andy je napomenuo kako je 52-godišnji Ethan samo znao da nije išla na terapiju, ali ne i da je razlog bio gubitak nevinosti.

"Ne, i stvarno me namučio. Govorio je ‘Gdje si bila? Gdje si išla?‘", rekla je Maya oponašajući oca grubim glasom, te dodala: "Odgovorila sam: ‘Kako mogu imati tajne ako mi nije dopušteno govoriti laži?‘".

I Andy i Bryan bili su oduševljeni njezinim odgovorom.

"Wow, to je tako dobra rečenica", kazao je Andy, a Bryan je napomenuo: "Stavi to odmah na naljepnicu".

Andy se nadovezao kako je, poznavajući Ethana, i on to znao cijeniti. Na to je Maya rekla kako se njezin otac uistinu na to našalio kako je "opet nasamaren".

Par virtualnih obožavatelja kasnije je pitalo Mayu što bi bilo potrebno da Quentin Tarantino ode još dalje i snimi treći dio "Kill Billa" s njezinom majkom Umom Thurman i njom u glavnim ulogama.

"Mislim da mu se jako sviđa pomisao da napravi treći dio. Zato mislim da je potrebno da svi prestanu pričati o tome dovoljno dugo da ga počne živcirati kako ga više nitko ne pita o tome i onda će odlučiti kako želi svima pokazati da to žele", odgovorila je Maya.

Bryan se složio da je obrnuta psihologija održiva opcija.

"Mislim da on to više nema u sebi. Prva dva dijela su bila zaokružena ideja, i to je to", uputila je glumica provokaciju za 60-godišnjeg Tarantina.

Maya i Bryan sudjelovali su u "Bravo talk showu" kako bi promovirali svoj nadolazeći film "Asteroid City" koji je režirao Wes Anderson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:51