HEIDI KLUM

‘Kći je pronašla moj ormar sa seks-igračkama i pokazala ih prijateljicama. Za jednu su mislile da je mikrofon...‘

Tinejdžerica se prisjetila da ‘nije imala pojma‘ za što se svi ti predmeti koriste

Heidi Klum

 Instagram/Heidi Klum/

U posljednjoj epizodi podcasta "Call Her Daddy", legendarna njemačka manekenka Heidi Klum otkrila je da je njezina kći Leni slučajno otvorila njen "seks ormar". Čim se dotakla te teme, putem FaceTimea je nazvala svoju 19-godišnju kćer i istovremeno popričala s njom te s voditeljicom podcasta, Alex Cooper.

- Pronašla je moj "seks ormar" - rekla je 50-godišnja manekenka i sutkinja u hit emisiji “America‘s Got Talent”.

- Jesam, kad sam bila mlađa i mislila sam da je to najbolja stvar ikada. Prolazila sam kroz to sa svojim prijateljima i imala sam puno pitanja. Upitala sam mamu što su te stvari, mislila sam da je određeni predmet zapravo mikrofon - raspričala se Leni.

Tinejdžerka se prisjetila da "nije imala pojma" za što se svi ti predmeti koriste. Dodatno, prisjetila se kako je njena popularna majka bila itekako ljuta na nju i objasnila joj kako "ne može samo tako kopati po njezinim stvarima".

- Pokazala sam to svojim prijateljima i uvjeravala ih kako su ti ormarići i ladice super. Ušuljali smo se u maminu sobu i otvorila sam ladicu. Snimali smo čak i videe tih ladica - rekla je.

Kasnije u intervjuu, Klum je bila iskrena o svom velikom libidu, ističući da se "voli seksati satima".

- Sa suprugom imam beskrajan, vruć i divlji seks - rekla je kad su je upitali da opiše svoj seksualni život u tri riječi.

- Mislim da je ženi lakše nego muškarcu, muškarac mora biti puno izdržljiviji - objasnila je i dodala da su muškarci obično ti koji ne mogu izdržati dugo.

Što se tiče ostatka zanimljive i promiskuitetne epizode podcasta "Call Her Daddy", pohvalila se zavidnim seksualnim životom i otkrila kako njen muž Tom Kaulitz i ona "provode sate" u spavaćoj sobi. Vrlo otvoreno je priznala da samo treba pogledati svog muža i odmah se "napali". Nadalje, trebala je i ocijeniti svoju "nestašnost" u krevetu, prema ljestvici od 1 do 10 - gdje bi 1 bilo "pristojna", a 10 "potpuna luđakinja". Heidi je odgovorila da je ona broj 9.

image

Heidi i Leni Klum

Courtesy Of Intimissimi/mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Of Intimissimi/mega/the Mega Agency/profimedia

Podsjetimo, Heidi je u braku s Tomom Kaulitzom od 2019. godine, a time je on postao očuh četvero njezine djece - spomenute 19-godišnje Leni, 18-godišnjeg Henryja, 17-godišnjeg Johana i 14-godišnje Lou.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:25