ZGODNA PARIS

Kći Michaela Jacksona otkrila piercing na zanimljivom mjestu i probudila maštu pratitelja

Podijelila je niz atraktivnih fotografija s Paris Fashion Weeka na svom Instagramu

Paris Jackson

 Screenshot/instagram/

Kći Michaela Jacksona, 24-godišnja Paris, podijelila je na svom Instagramu niz atraktivnih fotografija s Paris Fashion Weeka. Pozirajući u slip haljini krem boje, s prozirnim čipkastim steznikom, otkrila je da ima probušenu bradavicu. Manekenka i glazbenica svoj je stajlig upotpunila ogrlicom s nitnama, okruglim sunčanim naočalama i smeđim čizmama od brušene kože do bedara.

- Možemo li razgovarati o čizmama, molim vas? - komentirao je jedan pratitelj, na što se drugi našalio i upitao: "Misliš možda na grudi?"

Jackson je ovu kombinaciju izabrala za događaj u povodu izlaska prve knjige slavnog fotografa Stevena Kleina. Među ostalim zvijezdama, na događaju su bili Naomi Campbell, Coco Rocha, Michelle Lamy i Law Roach.

image

Fotografija koja je izazvala brojne komentare

Screenshot/instagram/

Iako je ovo prvi put da je Jackson na društvenim mrežama istaknula ovaj piercing, i ranije je govorila o svojoj velikoj kolekciji nakita za tijelo. Ukupno ima čak sedam piercinga u ušima, što je podsjetnik na omiljeni broj njezina pokojnog oca.

Jackson je također ponosna vlasnica više od 80 tetovaža, od posvete njezinom tati "kralju popa" do ruže koja simbolizira prijateljstvo s Carom Delevingne. Tetovirala je i dizajne posvećene Led Zeppelinu i Mötley Crüeu, a na stopalu ima tetovažu koju je sama nacrtala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:52