PARANOIČNA GLUMICA

Kći Michaela Jacksona skinula se u toples, a prijateljici je otkrila da je muče halucinacije

Paranoja je, kaže, posljedicu života sa slavnim ocem, a majku pak nije viđala do 15. godine
Paris Jackson
 Paramount Pictures/Planet/Profimedia

Model i glumica Paris Jackson, jedina kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona razodjenula se u toples za potrebe filma "The Space Between", čiji je klipić prije par dana objavljen na Apple TV-u, Amazon Prime Videu, Google Playu, DirecTV-u, Vudu, Xfinity i drugim platformama.

image
Paramount Pictures/Planet/Profimedia

Naravno, dio gdje se 21-godišnja Paris razodjenula publika će moći vidjeti kad film uskoro bude pušten.

image
Paramount Pictures/Planet/Profimedia

Prije nekoliko dana Paris je gostovala u emisiji Red Table, koju vodi njezina prijateljica Willow Smith i tamo je otvoreno govorila o svom odnosu s majkom Debbie Rowe, koju nije viđala prvih 15 godina svog života, ali i o paranojama i halucinacijama koje još uvijek ima kao posljedicu života sa slavnim ocem, neprekidno pod povećalom javnosti.

image
Paramount Pictures/Planet/Profimedia

Kako bilo, u filmu "The Space Between", kojeg režira Rachel Winter prema scenariju Willa Aldisa, Paris Jackson ima zapaženu ulogu djelatnice izdavačke kuće, a prema pisanju američkih medija, odlično se snašla u ulozi, posebno jer se radnja odvija 1996., kad se Paris još nije ni rodila.

Radnja se vrti oko slavnog glumca Kelseya Grammera (poznatog po ulozi Frasiera), koji igra olinjalog ekscentričnog rockera Mickyja Adamsa koji gubi dodir s realnošću, dok ga se njegova izdavačka kuća pokušava riješiti, kao i njegovih novih "jedinstvenih" albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:11