KAOS U ŠPANJOLSKOJ

Kći Micka Jaggera uhićena na Ibizi: Mrtva pijana napala osoblje hotela i izgrebala policajca

Jade Jagger odvedena je u policijsku postaju i uhićena, a danas bi se trebala pojaviti na sudu

Jade Jagger

 Jai1wb2/Backgrid Uk/Profimedia/Jai1wb2/backgrid Uk/profimedia

Britanska dizajnerica nakita i kći legendarnog Rolling Stonea Micka Jaggera, Jade Jagger (51) uhićena je na Ibizi zbog navodnog napada na policajca koji je pokušavao posredovati u svađi u jednom restoranu, prenose španjolski mediji.

Jagger je večerala s prijateljem (31) u gradu, a onda su u jednom trenuku postali agresivni i nasilni prema osoblju lokala.

Jade, koja je inače kći zvijezde Rolling Stonesa i njegove prve supruge Biance, navodno je bila vidno pijana. Njezin neimenovani prijatelj počeo je navodno vikati, vrijeđati i prijetiti osoblju restorana, prije nego što je pozvana policija na mjesto događaja.

Policija je ubrzo stigla te je pokušala smiriti situaciju tako što su njezinu prijatelju rekli da prestane vikati. Ali muškarac je tada navodno krenuo u napad na policajce, gurajući ih i udarajući, a zatim im je dovikivao: "Rasisti!"

Jade je tada navodno izašla iz restorana i dovikivala policajcima ‘glupa policijo‘ i ‘je*** se, policijo‘, prije nego što je napala policajku te je počela gurati i grepsti.

Policija ju je uspjela obuzdati te su je odveli u stanicu. Ona i prijatelj su uhićeni, a predviđeno je da se danas tijekom dana pojave na sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 16:20