RILEY KEOUGH

Kći nedavno preminule Lise Marie Presley rodila djevojčicu: ‘Nadam se da ću je voljeti kao što si ti mene‘

Kći Elvisa Presleyja, Lisa Marie Presley, preminula je 12. siječnja nakon srčanog zastoja

Riley Keough i Lisa Marie Presley

 AFP

Kći nedavno preminule Lise Marie Presley, Riley Keough, rodila je kćer. Njezin suprug Ben Smith-Peterson otkrio je to kada je čitao Rileyino pismo na komemoraciji njezine majke.

- Hvala ti što si mi pokazala da je ljubav jedina stvar koja je važna u ovom životu. Nadam se da mogu voljeti svoju kćer na način na koji si ti voljela mene, mog brata i moje sestre. Hvala ti što si mi dala snagu, srce, empatiju, hrabrost, smisao za humor, manire, temperament, divljinu upornost, stoji u pismu.

Par koji se vjenčao 2015. nije dalje objasnio kada im se rodila kći niti je otkrio njezino ime, no Rileyin glasnogovornik potvrdio je vijest za Page Six.

Lisa Marie, jedino dijete pokojnog Elvisa Presleya i njegove supruge Priscille Presley, preminula je 12. siječnja nakon srčanog zastoja.

Osim Riley, Lisa Marie također je majka blizanki Finley i Harper te sina Benjamina koji je počinio samoubojstvo 2020. u dobi od 27 godina.

Riley, koja je trebala održati govor na komemoraciji, sjedila je u prvom redu kada je njezin suprug čitao pismo u njezino ime.

- Sjećam se da si me kupala kao bebu, vozila me u autosjedalici slušajući Arethu Franklin, vodila me na sladoled nakon škole. Sjećam se kako si noću pjevala meni i bratu uspavanke i kako si ležala s nama dok nismo zaspali. Sjećam se kakav je bio osjećaj biti voljena i imati majku koja je pružala najviše ljubavi koju sam ikada osjetila. Kako je sigurno bilo biti u tvom naručju. Sjećam se tog osjećaja kao dijete i sjećam ga se prije dva tjedna na tvom kauču, napisala je 33-godišnja Riley.

Prvi put se osvrnula na smrt svoje majke u objavi na Instagramu prošli tjedan. Tada je podijelila njihovu staru fotografiju dok je u opis stavila emoji srca.

Među mnogim ožalošćenima na komemoraciji bili su i Lisina prijateljica, vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson, pjevačica Alanis Morissette, glazbenik Axl Rose...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:23