SVI SE LJUBE SA SVIMA

Kći nogometne legende pristala na vrući reality show pun seksa: ‘Tata zbog ovoga neće biti sretan‘

Viđala sam se s nekim, no to nije išlo pa sam pomislila: zašto ne bih otišla u show, komentirala je Gemma Owen, kći Michaela Owena

Gemma Rose Owen

 Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kao jedna od natjecateljica popularnog reality showa "Love Island 2022.", najavljena je Gemma Owen, kći legendarnog nogometaša Michaela Owena i Louise Bonsall, i to samo nekoliko tjedana nakon što je zanijekala da sudjeluje u showu, piše Daily Mail.

Prije nekoliko je tjedana rekla da njen slavni tata "ne bi bio baš sretan kada bih došla kući i rekla da ide na Love Island."

Također je naglasila da "ne traži ljubav", no Gemma se od tada očito predomislila i ostavila oca u brizi zbog najave da će biti u ovogodišnjem izdanju kontroverznog reality showa.

The Sun je ranije izvijestio da se ITV2 "petljao" oko Gemme, koja je vlasnica vlastite marke kupaćih kostima, i htio je pod svaku cijenu da sudjeluje u emisiji.

- Šefovi ITV-a se bore kako bi je natjerali da se prijavi za ovogodišnji "Love Island". Ako pregovori budu uspješni, Gemma će vrlo vjerojatno novčano profitirati. Tjedni provedeni u bikiniju će za njenu liniju odjeće za plažu dati poticaj o kojem većina tvrtki može samo sanjati, pisalo se po medijima.

Prije samo dva mjeseca je tvrdila da Love Island "nije nešto što bi probala".

U ekskluzivnom razgovoru za Daily Mail Gemma je objasnila da svako ljeto gleda Love Island.

- Neki od izazova na Love Islandu nisu za mene. Nisam siguran da bih uspjela poljubiti deset dečkiju zaredom, ali mislim da je to sjajan show - tvrdila je. Također je priznala da njezin strogi tata ne bi odobrio show jer mu ne bi bilo drago da se vratila kući sa priznanjem da sudjeluje u showu.

- Morala bih pričekati dok se ne iselim - zaključila je.

Prvi "otočani" bit će predstavljeni ovog tjedna dok se još završavaju radovi na njihovoj novoj vili kako bi bila spremna za početak nove sezone, koja počinje 6. lipnja.

image

Gemma i Michael, dok je potpisao ugovor za Newcastle.

Str/Afp/Profimedia/Str/Afp/Profimedia

Gemma je na kraju rekla: 'Otvorena sam za pronalaženje ljubavi, želim imati stvarno zabavno ljeto. Viđala sam se s nekim, no to nije išlo pa sam pomislila zašto ne probati ovo?!'

Kaže da će joj njezin natjecateljski duh pomoći da dobije ono što želi od Love Islanda.

- Sport je uvijek bio velika stvar za mene i moju obitelj. Moj tata je bio profesionalni nogometaš, a od svoje 11 godine natječem se za Veliku Britaniju u dresuri konja - istaknula.

image

Michael Owen, Gemma i Louise Bonsall

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:55