VELIKA TRAGEDIJA

Kći popularnog pjevača (21) utopila se u poznatom ljetovalištu: ‘Najveća bol koju čovjek može osjetiti‘

Pjevač se zahvalio svima na podršci te zamolio za privatnost u ovim teškim trenucima

María Fernanda Robles

 Instagram/María Fernanda Robles/

María Fernanda Robles (21), pokćerka poznatog meksičkog pjevača Luisa Angela ‘El Flaca‘, utopila se u poznatom ljetovalištu Mazatlán tijekom noćnog kupanja s grupom prijatelja.

Samo nekoliko sati prije kobnog događaja, Maria Fernanda objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom.

Javnost ju je upoznala kao influencericu koju je pratilo više od 30 tisuća ljudi na Instagramu, a s njima je često dijelila svoja iskustva s putovanja, ali i fotografije i snimke iz noćnih provoda.

Utopila se u oceanu u Mazatlánu u Meksiku, oko 4.40 ujutro 14. kolovoza. Prema lokalnim medijima, María je ušla u more s još najmanje dvije prijateljice u ranim jutarnjim satima.

Jedan je prijatelj također zapao u nevolju s valovima, ali je spašen i odvučen na sigurno na plažu Cerritos. Ubrzo nakon toga, prijatelji su vidjeli tijelo žrtve kako pliva na obali i pozvali su hitnu pomoć. Izvješća govore da je María ušla u more pod utjecajem alkohola.

Tužnu vijest javnosti je priopćio ožalošćeni Luis.

image

Luis Angel el Flaco

Alberto E. Tamargo/Ddp Usa/Profimedia/Alberto E. Tamargo/ddp Usa/profimedia

"Moram objaviti odlazak moje kćeri Marije Fernande. To je najveća bol koju čovjek može osjetiti. Cijenim sve poruke podrške i ljubavi koje sam dobio. Preklinjem vas za razumijevanje ovog bola koji osjećam i cijenim vašu empatiju", napisao je meksički pjevač i zamolio za privatnost u ovim teškim trenucima.

Njezina majka Mari Cruz Robles rodila je Mariju prije nego što je upoznala El Flaca, ali je on mladu djevojku odgojio kao vlastitu kćer i ostao joj je očinska figura sve do njezine smrti. Prije razvoda, pjevač je s Mari Cruz dobio još dvoje djece, Ángelu (19) i Luisa (13).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:25