TUŽNA OBJAVA

Kći Raya Liotte oglasila se prvi put nakon očeve smrti: ‘Hvala ti na svemu...‘

Slavni glumac, koji je bio najpoznatiji po ulozi u filmu ‘Dobri Momci‘ (Goodfellas), preminuo je u snu 26. svibnja

Ray Liotta i njegova kći Karsen

 David Parry/Pa Images/Profimedia/David Parry/Pa Images/Profimedia

Jedina kći preminuloga glumca Raya Liotte, 23-godišnja Karsen Liotta, prekinula je šutnju više od dva tjedna nakon njegove iznenadne smrti.

Karsen se oglasila na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju na kojoj je otac drži u naručju dok je još bila dijete.

- Oni koji su ga poznavali, voljeli su ga. Bio si najbolji tata. Volim te. Hvala ti na svemu, napisala je Karsen u opisu stare fotografije.

Slavni glumac, koji je bio najpoznatiji po ulogama u filmu 'Dobri Momci' (Goodfellas) i 'Polje snova', preminuo je u snu 26. svibnja u Dominikanskoj Republici, a izvor za People govori da je njegova zaručnica Jacy Nittolo u to vrijeme bila s njim.

Ubrzo nakon njegove smrti, Nittolo se oprostila od Liotte, objavivši na svom Instagram profilu nekoliko fotografija s njim koje su nastale tijekom njihovih zajedničkih godina.

- Moj život ovih posljednjih godina nije bio ništa drugo nego istinski čaroban. Ray i ja dijelimo duboku ljubav koju ću zauvijek čuvati u svom srcu. Smijali smo se svakodnevno i bili smo nerazdvojni, napisala je u opisu fotografija.

- Ray mi je bio sve na svijetu. Nismo se mogli zasititi jedno drugoga. To je bila ljubav o kojoj svaki čovjek sanja. Bio je najljepša osoba iznutra i izvana koju sam ikada poznavala, dodala je Nittolo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:48