BRINU DA JE PRETJERALA

Kći slavne glumice potpuno se izobličila: Potrošila pola milijuna dolara na operacije

 Instagram

Kći Olivije Newton John našla se na meti medija i javnosti jer u posljednje vrijeme uopće ne nalikuje na sebe. Tako Daily Mail piše da je Chloe Lattanzi potrošila čak 415 tisuća dolara na plastične operacije i to samo zato jer ima jedan cilj - želi izgledati kao barbika.

Prema časopisu New Idea, kći zvijezde filma 'Briljantin' korigirala je nos, nekoliko puta je operirala grudi, a na tretmane botoksom i filerima odlazi redovito.

- Chloe je opsjednuta tijelom Barbie lutke, što god da napravi na sebi nije dovoljno dobro za nju - rekao je izvor za časopis, dok oni drugi, koji su također upoznati s ovom pričom, tvrde da je Chloe čak uklonila i rebro kako bi joj struk izgledao što tanje. Šuška se također da je najviše novaca 'spiskala' na uljepšavanje stražnjice.

Chloe se s godinama potpuno transformirala pa je između ostalog, nekada brineta, danas postala plavuša. Godinama se borila i s ovisnosti o kokainu i alkoholu pa je 2013. godine provela čak i sedam mjeseci na rehabilitaciji. Između ostalog, patila je i od anksioznosti i anoreksije.

- Imala sam nesvjestice. S vremenom su mi pijanstva postala dio svakodnevice čak toliko da bih bez problema pijana bila pred majkom, no ja sam bila uvjerena da ona to nije primijetila jer je za mene to bilo normalno stanje - Chloe je tada progovorila o svom problemu.

Kako je Chloe izgledala neka pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:36