OPROŠTENO MU JE

Kći slavnog pjevača o obiteljskom nasilju: ‘Zlostavljao je mamu. Čula sam puno toga što me moglo oštetiti za cijeli život‘

Yamma je, uz svoju sestru Deannu, svjedočila očevom zlostavljanju majke

Yamma Brown, Deanna Brown Thomas i Al Sharpton

 Bryan Bedder/Getty Images/Profimedia/Bryan Bedder/getty Images/profimedia

"Kada vidite da je član obitelji povrijeđen, ne osjećate se najbolje u vezi s osobom koja ih povrjeđuje", kazala je Yamma, kći glazbenika Jamesa Browna koja je, uz svoju sestru Deannu, svjedočila obiteljskom nasilju. Sada su kćeri odlučile oprostiti ocu što je zlostavljao njihovu majku, Deidre Jenkins, prenosi Page Six.

"Bila sam jako uzrujana, ljuta na tatu u tom trenutku. I dalje se svako malo vraćam na to mjesto, ne da omalovažavam svog tatu, već da se osvrnem na vlastiti život i situaciju obiteljskog nasilja u svom životu, razmišljajući koliko me to oblikovalo", kazala je Yamma. Autorica knjige "Hladan znoj: Moj otac James Brown i ja" rekla je da je morala sama sebi priznati da se zlostavljanje dogodilo kako bi mogla nastaviti dalje.

image

James Brown

Binder/Akg-images/Profimedia/Binder/akg-images/profimedia

"Bilo je razdoblja kad mi se otac nije sviđao zbog svog ponašanja. Vidjela sam mnogo toga odrastajući. Čula sam mnogo toga dok sam odrastala, što me je moglo oštetiti za cijeli život", priznala je Deanna pa dodala kako otac nikada nije zlostavljao svoju djecu.

Jenkins i Brown vjenčali su se u listopadu 1970., a razveli 1981. Ona se uglavnom držala podalje od očiju javnosti nakon njihova razvoda, a pjevač se oženio svojom trećom suprugom, Adrienne Rodriguez, 1984. Tijekom tog braka, Brown je nekoliko puta uhićen zbog obiteljskog zlostavljanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:11