SURI IMA 18

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes postala je punoljetna, pogledajte kako danas izgleda

Suri jako sliči majci Katie Holmes, a iako joj je Tom Cruise plaćao 400 tisuća dolara godišnje, za njega ne želi ni čuti

Suri Cruise

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Suri Cruise izgledom neodoljivo podsjeća na svoju majku Katie Holmes iz njezinih dana u "Dawson‘s Creeku", a fotoreporteri su je uhvatili dok je šetala New Yorkom na svoj 18. rođendan. Holmes (45) glumila je Joey Potter u hit drami za tinejdžere u trajanju od šest sezona od 1998. do 2003.

image

Joshua Jackson i Katie Holmes u Dawson‘s Creeku

Columbia Pictures Collection/Everett/Profimedia/Columbia Pictures Collection/everett/profimedia

Svoj rođendanski izgled Suri je upotpunila velikim traper ruksakom i crnim tenisicama od brušene kože.

image

Suri Cruise

Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Velik dio posljednjih 12 godina nagađalo se o njezinom narušenom odnosu s ocem Tomom Cruiseom koji je trenutno je zauzet snimanjem nastavka "Nemoguće misije" u Britaniji. Tinejdžerica je slavila svoj 18. rođendan bez oca koji godinama nije bio dio života svog najmlađeg djeteta jer su se Katie i Suri odlučile odvojiti od oca i njegove kontroverzne scijentološke vjere.

image

Suri Cruise

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Daily Mail otkriva kako sukob nastao prije 12 godina u vrijeme razvoda njezinih roditelja Suri trenutno ne namjerava riješiti s ocem. Ipak, izvori bliski tinejdžerici kažu da ona još uvijek razmatra svoje mogućnosti što se tiče njezine buduće karijere, napominju da je jedno kristalno jasno: "Tom za nju ne postoji".

image

Tom Cruise

Udo Salters Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Udo Salters Photography/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na današnji dan mijenja se zakonska obveza da Tom mora plaćati alimentaciju Katie u iznosu od 400 000 dolara godišnje. Ali čak ni novac neće namamiti Suri da nastavi vezu s ocem, kažu izvori.

image

Katie Holmes i Suri

Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Suri neće imati nikakav kontakt s ocem, unatoč tome što ima 18 godina, a čak i da je nazvao, ona se ne bi javila" rekao je jedan izvor za Daily Mail. Izvori otkrivaju da Suri u budućnosti želi biti "privatna građanka" i ne biti dio svijeta slavnih, koliko god to može zbog slavnih roditelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:44