WILLOW SMITH

Kći Willa Smitha pred kamerama priznala da je poliamorna: Majka ju razumije, baka baš i ne...

‘U krugu svojih prijatelja, jedina sam poliamorna osoba i najmanje se seksam od svih njih‘ - kazala je Willow koja se grozi braka
Willow Smith
 Facebook/red Table Talk/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kći slavnog glumca Will Smitha, 20-godišnja Willow Smith, izjasnila se kao poliamorna.

To je otkrila u neobičnom razgovoru sa svojom majkom Jadom Pinkett Smith i bakom Adrienne Banfield-Norris pred kamerama u showu Red Table Talk.

- Osjećam da tako mogu biti slobodna stvoriti vezu kakva mi odgovara, ne želim biti monogamna samo zato što svi ostali govore da je to ispravno - objasnila je Willow koja je dosad bila u naizgled monogamnoj vezi sa svojim dečkom Tylerom Coleom.

- Proučavala sam malo poliamoriju i glavni razlog zašto mnoge monogamne veze i brakovi ne uspijevaju je - nevjera - kazala je mlada pjevačica, no to se nije baš svidjelo njezinoj baki:

- Meni se čini da se stvarno sve vrti oko seksa - kazala je.

No Willow joj je pokušala dati primjer:

- Zar ćeš biti osoba koja će drugome reći: 'Samo zato što je nemam te potrebe, ne možeš ih imati ni ti?' Poliamorija me zainteresirala jer sam s njom upoznata kroz aseksualnu prizmu. U krugu svojih prijatelja, jedina sam poliamorna osoba i najmanje se seksam od svih njih - kazala je Willow koju pojam braka sablažnjava.

Njezina majka imala je prema njoj ipak nešto više suosjećanja.

- U redu mi je sve što činiš. Potpuno te razumijem, želiš si život napraviti onakvim kakvim ga ti želiš i mislim da sve prolazi dok god su namjere čiste - poručila je kćeri.

Willow je prije dvije godine na Facebooku izjavila da je biseksualka.

- Volim podjednako muškarce i žene i željela bih definitivno imati jednog muškarca i jednu ženu. Mogla bih s njima biti polifidelna. Ne mislim da sam osoba koja konstantno traži nova seksualna iskustva - kazala je.

- Fokusiram se na emocionalnu vezu i mislim da kad bih našla dvoje ljudi različitog spola s kojima bih se zaista povezala i s kojima bih imala romantičnu i seksualnu vezu, mislim da ne bih tragala više za ičim drugim - napisala je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 03:13