POVIJESNA NASLOVNICA

Kći zvijezde ‘Baywatcha‘ postala prva plus-size manekenka na coveru Playboya: ‘Tata je ponosan‘

‘Ja sam u modnoj industriji od svoje 14. godine i od tada sam model s oblinama‘, rekla je 28-godišnja Hayley
Hayley Hasselhof na naslovnici njemačkog izdanja Playboya
 Instagram

Dogodilo se i to. Imamo prvu plus-size manekenku na naslovnici kultnog časopisa Playboy. Najinteresantnije od svega jest da model nije sasvim nepoznat. Naime, to je mlađa kći poznatog glumca Davida Hasselhoffa, kojega se sjećamo iz kultnog "Baywatcha".

Naslovnicu njemačkoj izdanja časopisa 28-godišnja Hayley podijelila je i na svom Instagramu, gdje je istaknula kako je počašćena dobivenom prilikom, a za medije je otkrila i što o tome misli njezin otac.

- Moj tata podržava me u svim odlukama koje radim u svojoj karijeri. Moji mama i tata uvijek su me podržavali u svemu što sam radila - rekla je Hayley za Daily Mail.

image
Hayley Hasselhof u Londonu na snimanju kampanje za brend donjeg rublja
Rushen/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Ja sam u modnoj industriji od svoje 14. godine i od tada sam model s oblinama. Kada vide gdje sam danas, moji su roditelji jako ponosni na mene i vjeruju u moje odluke, kao i ja u njihove - dodala je.

Inače, Hayleyina je mama Davidova bivša supruga Pamela Bach, s kojom je u braku bio od 1989. do 2006. godine, a zajedno imaju i 30-godišnju kćer Taylor Ann, koja je odigrala važnu ulogu u očevu skandalu koji mu je tijekom 2007. godine zamalo uništio karijeru.

Naime, te je godine internetom kružila snimka “veselog” Hasselhoffa, očito pijanog, koju je snimila baš njegova starija kćer Taylor Ann, a David je kasnije objasnio da je kći snimila taj video kako bi mogao vidjeti kako se ponaša pod utjecajem alkohola. Glumac je nakon velikog skandala tada tvrdio da je “video namjerno objavljen”.

image
David Hasselhof s kćerima Hayley i Taylor Ann
Visaw-moreau/Angeli/Bestimage/Profimedia

Zbog svega je i izgubio prava viđanja obje kćeri. Tada su bile maloljetne. Ipak, dvije godine kasnije glumac je preko svog odvjetnika poručio da se liječi od alkoholizma i kasnije se ponovno ujedinio s kćerima.

Hasselhoff, koji se proslavio kao Mitch u seriji "Baywatch", danas je u braku s 27 godina mlađom imenjakinjom svoje kćeri, Hayley Roberts, s kojom se vjenčao 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 13:21